VIDEO | Un antreprenor a mers prin satele românești pentru a afla rețeta înghețatei la butoi: „Se făcea cu gheață și sare, iar ghețăriile erau simple gropi în pământ, izolate cu paie și coceni, unde gheața rezista până la sfârșitul verii”

mașini de înghețată, înghețată, butoi, gheață Sursa foto: Colaj G4Food

„Înainte, înghețata la butoi se făcea cu gheață și sare, iar ghețăriile erau simple gropi în pământ, izolate cu paie și coceni, unde gheața rezista până la sfârșitul verii”, a povestit Adrian Mengheș, fondatorul „Butoiului cu înghețată”, în cadrul producției G4Food „Candy Bar”.

Astăzi, tehnologia a simplificat procesul, dar la unele evenimente, Mengheș păstrează farmecul vechilor metode prin demonstrații spectaculoase.

Montaj video Denis Nistor

Sursa foto: Colaj G4Food

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *