„Vinul – Connaisseur fără ifose” (Ep. 6): Degustătorul Marian Timofti dezvăluie cum se evaluează salamurile, mezelurile, dar și alte alimente (VIDEO)

podcast

Federația Națională a Degustătorilor Autorizați (FNDA) din România organizează cursuri și concursuri destinate publicului consumator, după cum arată Marian Timofti, președintele fondator al organizației. Cafea, apă, ulei de măsline, vinuri, brânzeturi ori salamuri și mezeluri – aproape tot ce se bagă în gură poate fi învățat și evaluat cât mai obiectiv, dacă te interesează. Dacă în primăvară FNDA a organizat primul concurs de brânzeturi din România, acum – în noiembrie – vine rândul primului concurs de salamuri și mezeluri.

Intrați în culisele gusturilor cu Cezar Ioan, cel mai vechi jurnalist de vinuri din România, unul dintre inițiatorii Zilei naționale a gastronomiei și vinurilor din România.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *