Miere din Sibiu, certificată ecologic, ofertată la SIAL Paris, cel mai mare târg de produse organice și convenționale din Europa/”Suntem mândri că, după multă muncă, vine și răsplata” – Cosmin Herța, apicultor

herța bio apicole, târg, produse organice, apicultură organică sursa foto: Bio Herta Organic

După 12 ani de muncă dedicată în apicultura organică, Herța Bio Apicole a ajuns să fie un reper în industria apicolă românească și internațională. Cu numeroase certificări ecologice, recunoașteri prestigioase pentru produsele sale, inclusiv certificarea de „produs montan” și „produs crud organic”, compania a fost medaliată cu aur pentru calitatea excepțională a mierii sale. Aceste eforturi susținute i-au adus recunoașterea internațională, reprezentând România la cele mai mari târguri de produse organice din lume.

De-a lungul ultimilor ani, Herța Bio Apicole a participat la Biofach Nuremberg din Germania doi ani consecutiv, la Anuga Köln, la Seul în Coreea de Sud, iar acum a fost selectată să reprezinte România la SIAL Paris – cel mai mare târg de produse organice și convenționale din Europa. Alături de alte șapte companii de top din România, Herța Bio Apicole arată lumii că produsele apicole românești au un loc de cinste pe scena internațională.

„Suntem mândri că, după multă muncă, vine și răsplata. Participarea noastră la aceste târguri ne aduce un înalt prestigiu al calității produselor noastre, deschidem noi oportunități pe piața externă și punem România pe harta celor mai bune produse apicole din lume”, a declarat fondatorul companiei, Ioan Cosmin Herța pentru G4Food.

Sloganul companiei, „Calitate fără compromisuri”, reflectă angajamentul față de apicultura organică. Familiile de albine, certificate ecologic, nu sunt tratate cu chimicale, antibiotice sau hrănite cu zahăr, la zonele de recoltare nepoluate.

După cum susține fondatorul Herța Bio Apicole, au doar produse certificate ca „produs montan” și linie de îmbuteliere și ambalare certificată ecologic – totul este 100% organic. Această abordare riguroasă garantează că fiecare produs finit este de cea mai înaltă calitate, oferind consumatorilor un produs pur, natural și autentic.

Herța Bio Apicole continuă să deschidă noi orizonturi și să demonstreze că România are un loc bine meritat în industria globală a produselor apicole premium.

Citește și  O delegație de producători români din sectorul agrolimentar este prezentă în aceste zile la Paris la SIAL, cel mai prestigios târg de sector din Europa

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *