Georgina Rodriguez dezvăluie secretul „omletei spaniole perfecte”, într-un videoclip devenit viral pe Instagram / Ca să nu lăcrimeze din cauza cepei, iubita lui Ronaldo poartă în bucătărie ochelari de soare Chanel

Georgina a gătit omletă spaniolă / Sursa foto: captură video Instagram Georgina a gătit omletă spaniolă / Sursa foto: captură video Instagram

Georgina Rodriguez, partenera de viață a fotbalistului Cristiano Ronaldo, își încântă fanii cu un nou episod gastronomic, în care le împărtășește rețeta sa de omletă spaniolă. Îmbrăcată într-un look sportiv de la Alo Yoga și cu ochelarii Chanel așezați pe tejghea, Georgina se pregătește să demonstreze cum se prepară „una dintre cele mai bune omlete cu cartofi pe care le-a gustat vreodată în lume”, scrie Tapas Mgazine.

Deși este cunoscută pentru pasiunea ei pentru mezeluri și mâncare, Georgina recunoaște că nu petrece mult timp în bucătărie. Totuși, a dorit să împărtășească cu fanii săi procesul de preparare al acestui clasic spaniol, oferind și o serie de sfaturi utile. „Bună, dragii mei: o să pregătesc o omletă de cartofi și o să vă dau rețeta mea”, anunță ea cu entuziasm.

Ingredientele necesare pentru omleta de cartofi „Gio” sunt: ouă de crescătorie, cartofi, ceapă, ulei de măsline extravirgin și sare de Himalaya. Georgina începe prin a curăța cartofii și îi taie felii, explicând: „Le tăiem felii ca să fie mai gustoase”, în timp ce savurează o gustare delicioasă, un fuet catalan, pe care îl adoră.

Apoi, ea taie ceapa în julienne, purtând ochelarii Chanel ca un veritabil protector de lux, și o gătește în ulei de măsline extravirgin. După ce cartofii sunt prăjiți, îi amestecă cu ouăle și îi zdrobește puțin.

„Acum nu mai rămâne decât să îl întorci o dată în tigaie, astfel încât să fie gata”, încheie Georgina cu zâmbetul pe buze, în acest videoclip culinar care a devenit viral în câteva minute.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

Dieta zilnică a Georginei. Gustarea ei preferată sunt midiile cu lămâie

Georgina Rodríguez (30 de ani) este una dintre cele mai faimoase femei din lume. Modelul are o viață de zi cu zi foarte agitată, în care trebuie să își împartă timpul între cariera profesională și îngrijirea copiilor. Împreună cu Cristiano Ronaldo formează unul dintre cele mai influente cupluri la nivel mondial. Iubitori ai familiei și ai sportului, reușesc să îmbine marile lor angajamente profesionale și personale cu un stil de viață sănătos. Astfel, reușesc să aibă amândoi un fizic impresionant, admirat de milioanele de urmăritori de pe rețelele sociale, scrie Lecturas.

În ceea ce privește alimentația, atât ea, cât și Cristiano urmează o rutină numită de el „Metoda CR7”. Această metodă constă într-o dietă strictă în ceea ce privește consumul de alimente, în care grăsimile și zaharurile sunt reduse la minimum și sunt înlocuite cu un consum mai mare de legume sau fibre. Grăsimile sănătoase au o importanță specială, fiind foarte necesare pentru a putea desfășura exerciții intense și pentru a face față vieții lor agitate. (Citește continuarea articolului aici…)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *