Doi tineri din Drăgăşani, Vâlcea, au fost arestaţi preventiv după ce ar fi furat bani şi ţigări din magazine alimentare

Arestați după ce au furat din magazine alimentare Foto: Freepik

Doi tineri din municipiul Drăgăşani, unul de 27 de ani şi celălalt de 30 de ani, au fost arestaţi preventiv după ce ar fi furat bani şi ţigări din mai multe magazine alimentare, prejudiciul creat ridicându-se la circa 16.000 de lei, transmite Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, cei doi ar fi acţionat în perioada 18 septembrie – 6 octombrie, în principal la agenţi economici din municipiul din sudul judeţului Vâlcea, poliţiştii reuşind să-i prindă în urma cercetărilor efectuate.

„În cursul zilei de ieri, 9 octombrie a.c., poliţiştii au stabilit identitatea a doi bărbaţi de 27 şi 30 de ani, ambii din municipiul Drăgăşani, bănuiţi de comiterea faptei. Ulterior, în baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii au dispus reţinerea celor doi bărbaţi, pentru 24 de ore”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Eduard Văduva.

Cei doi au fost prezentaţi, joi, magistraţilor, care au decis continuarea cercetării lor, pentru furt calificat, în stare de arest preventiv.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *