Mic dejun sănătos/Smoothie Bowl de mango și migdale/Sunt recomandate fructele congelate pentru o textură mai cremoasă

Un mic dejun sănătos Foto: Eatingwell

Un smoothie poate fi un mic dejun foarte sănătos, cu condiția să îl preparăm din ingrediente sănătoase. Această rețetă presupune migdale, iaurt și fructe, ceea ce o face una dintre cele mai bune rețete. Poate fi consumat și de către persoanele care au rezistență la insulină, arată Eatingwell.

Pentru această rețetă sănătoasă de smoothie bowl, sunt recomandate fructele congelate (nu proaspete) pentru a menține textura groasă și cremoasă.

Ingrediente

  • ½ cană de mango tocat congelat
  • ½ cană iaurt simplu grecesc fără grăsimi
  • ¼ de cană de banane congelate feliate
  • ¼ cană lapte de migdale simplu, neîndulcit
  • 5 linguri migdale nesărate, împărțite
  • ⅛ linguriță de ienibahar măcinat
  • ¼ cană zmeură
  • ½ linguriță miere

Direcții

Prepararea acestui mic dejun e foarte simplă. Amestecați mango, iaurtul, banana, laptele de migdale, trei linguri de migdalele și ienibaharul într-un blender, până se omogenizează. Apoi turnați smoothie-ul într-un bol și puneți deasupra zmeură, restul de două linguri de migdale și miere.

Valori nutritive

  • 457 Calorii
  • 24 g Grăsime
  • 46 g Carbohidrați
  • 22 g Proteină

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *