Dua Lipa împarte internetul în două, după ce a „creat” o băutură nesănătoasă alcătuită din Diet Coke, murături și sos jalapeno

Sursa foto: captură video TikTok Sursa foto: captură video TikTok

Un nou trend surprinzător a împărțit internetul, iar de această dată, responsabilă este chiar cântăreața Dua Lipa. Recent, vedeta a postat un videoclip în care prezintă o combinație inedită de Diet Coke cu jalapeños, sos jalapeño, zeamă de murături și murături. Această rețetă nesănătoasă și neobișnuită a generat o mulțime de reacții, stârnind discuții aprinse atât între fanii băuturii, cât și între cei care rămân sceptici față de astfel de „inovații”, titrează New York Time.

@tyla I saw Dua Lipa drinking Diet Coke and pickles, so I’m drinking Diet Coke and pickles🥤🥒 (🎥: @dualipaofficial) #dualipa #dietcoke #pickles #drink #weirdtok ♬ original sound – Tyla

Pe lângă gustul discutabil, nu trebuie ignorate riscurile pentru sănătate ale Diet Coke

Clipul postat de Dua Lipa a atras mii de comentarii, împărțind comunitatea online în două tabere distincte: o parte care văd această băutură ca pe o oportunitate de a-și personaliza Diet Coke-ul după propriile gusturi și o parte care preferă varianta clasică, fără aditivi sau combinații bizare. Acest nou val de creativitate vine după alte trenduri virale, cum ar fi „Protein Diet Coke”, o altă combinație controversată care presupune amestecul sucului cu un shake proteic.

Însă, nu toată lumea este impresionată de această tendință. Fanii Diet Coke rămân fideli versiunii originale și critică vehement aceste mixuri.

Pe lângă gustul discutabil, nu trebuie ignorate riscurile pentru sănătate ale Diet Coke. Deși este promovată ca o opțiune fără calorii, băutura conține aspartam, un îndulcitor artificial asociat cu potențiale riscuri asupra sănătății, conform mai multor experți. În ciuda acestui fapt, popularitatea acestor experimente culinare continuă să crească pe rețelele sociale.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *