O cantină „de tranșee” a unei brigăzi ucrainene a devenit virală / Atrage atenția meniul îmbelșugat, care ridică moralul militarilor / Spațiul este confortabil și are fețe de masă cu floarea-soarelui (VIDEO)

cantina-brigada Sursa foto: captură din video

Un clip video care prezintă imagini din interiorul unei cantine subterane a unei brigăzi ucrainene a devenit viral pe Reddit. În comunitatea r/UkraineWarVideoReport, în care sunt prezentate înregistrări din conflictul ruso-ucrainean, videoclipul a strâns mii de aprecieri și peste 150 de comentarii.

A canteen in a dugout somewhere in Ukraine
byu/imajackash inUkraineWarVideoReport

Potrivit popularului blogger estonian de război War Translated, cantina aparține Brigăzii 120 de Apărare Teritorială.

În înregistrare, bucătarul, care spune că este din Vinița, prezintă spațiul bine iluminat, în care funcționează chiar și un televizor. El susține că moralul unității militare este bun. Bucătarul Valeri a enumerat și câteva preparate din meniul zilei, pentru prânz și cină:

  • pilaf de porc,
  • bacon cu ceapă și usturoi,
  • legume,
  • pâine,
  • ceai,
  • fursecuri,
  • paste cu sos de carne,
  • salată verde cu castraveți și roșii.

Atrag atenția fețele de masă imprimate cu floarea-soarelui. Nu știm dacă acestea au fost sau nu inspirate de povestea Svitlanei, femeia care i-a spus unui soldat rus să își pună semințe de floarea-soarelui în buzunar, ca să fertilizeze solul când va muri.

Brigada 120 a Forțelor de Apărare Teritorială din Ucraina acționează în principal în regiunea Vinița, fiind formată inițial pentru apărarea teritorială în această zonă. Pe parcursul războiului cu Rusia, brigada a fost implicată în diverse operațiuni militare în estul Ucrainei, inclusiv în orașe precum Bahmut, Sloviansk, Izium, Soledar și Piski. De asemenea, unități din cadrul brigăzii, precum Batalionul 173, au participat la lupte grele în zonele de conflict din Donbas.

Citește și: Tancurile sunt esențiale în străpungerile făcute de Ucraina în Kursk. Ce mănâncă și cum mănâncă echipajele în timpul misiunilor, care pot dura 20 de ore / Multe vehicule, echipate cu un dispozitiv iubit de tanchiști

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *