Planul Roşu activat la hotelul Crişana din Olimp/ 8 persoane transportate la spital/ Prezintă vărsături și dureri abdominale

spital foto: dreamstime.com@Vlad Ispas

Mai mulţi turişti cazaţi la hotelul Crişana din staţiunea Olimp, care acuzau dureri abdominale, au fost joi transportaţi la spital, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie pentru unitatea hotelieră. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Dobrogea” a informat că opt persoane care prezintă vărsături şi dureri abdominale, cu vârste de 21 şi 22 de ani, au fost preluate de la hotelul Crişana din staţiunea Olimp de Autospeciala pentru Transport Personal şi Victime Multiple (ATPVM) Mangalia şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa pentru a fi transportate la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, transmite Agerpres.

“Alte persoane care s-au deplasat cu mijloace proprii la Centrul Primiri Urgenţe Mangalia vor fi transferate la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa de către ATPVM Port. Se deplasează şi ATPVM Medgidia către Hotel Crişana din Olimp”, a mai transmis ISU.

Conform sursei citate, începând cu ora 7,02 a fost activat Planul Roşu de Intervenţie pentru hotelul Crişana.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *