Un câine merge singur să cumpere pâine pentru stăpânul său/ Vine la magazin, în fiecare zi, cu punga, o listă și banii exacți

caine Sursa foto: TikTok

Totul a început când un bărbat, surprins de prezența unui câine într-o brutărie locală, a decis să filmeze momentul, arată La Vanguardia. În ultimele zile, rețelele de socializare s-au umplut de afecțiune datorită lui Otto, un câine labrador din Córdoba (Argentina) care a surprins mii de oameni cu o abilitate neobișnuită: merge singur să cumpere pâine pentru stăpânul său.

Câinele a devenit viral după ce mai mulți utilizatori au distribuit povestea sa pe TikTok

Un bărbat, surprins de prezența unui câine într-o brutărie locală, a decis să filmeze momentul și să întrebe angajații ce face animalul acolo. Spre surprinderea lui, angajații brutăriei i-au explicat că Otto vine în fiecare zi cu o pungă în gură care conține suma exactă de bani și o notă cu cantitatea de pâine pe care trebuie să o ia.

Cu punga în gură și un bilet care specifică ce trebuie să cumpere, Otto a câștigat simpatia vecinilor și clienților brutăriei, care privesc cu uimire cum labradorul negru își îndeplinește comanda specială fără să aibă nevoie de stăpânul său.

Povestea din spatele lui Otto și a stăpânului său

Stăpânul. La câteva zile după ce Otto a devenit viral, a apărut un al doilea videoclip pe TikTok în care stăpânul câinelui, cunoscut sub numele de Don Polo, povestește cum l-a învățat pe credinciosul său companion să îndeplinească această sarcină atât de specială. Potrivit lui Don Polo, Otto face acest serviciu de ceva vreme, iar în fiecare zi îl trimite la brutărie cu indicația de a cumpăra „criollitos și facturas” (n.r. – criollitos este o pâine specifică Argentinei, din foietaj, iar facturas este termenul pe care argentinienii îl folosesc generic pentru produse de patiserie).

Acest videoclip emoționant a impresionat mii de oameni din întreaga lume, care nu au întârziat să-și exprime admirația atât pentru inteligența câinelui, cât și pentru relația specială pe care o are cu stăpânul său. Otto, cu livrarea sa zilnică și loialitatea sa, a devenit un simbol al legăturii incredibile care poate exista între oameni și animale.

Comentariile cititorilor 

Mulți utilizatori s-au arătat uimiți de priceperea labradorului și au umplut rețelele sociale cu comentarii de genul „Otto este cel mai deștept câine pe care l-am văzut” sau „Ce prieten special are Don Polo”. Povestea acestui labrador demonstrează încă o dată capacitatea câinilor de a învăța și de a fi de mare ajutor stăpânilor lor.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *