O bătrână de 70 de ani a slăbit 32 de kilograme și s-a apucat de ridicat greutăți. Ea prezintă 4 sfaturi pentru a fi în formă indiferent de vârstă / A fost pe punctul de a ajunge la azil din cauza sănătății precare

o femeie ridica greutati la 78 de ani Sursa foto: Joan MacDonald

La 70 de ani, sănătatea lui Joan MacDonald era în pericol. Cântărind 90 de kilograme la o înălțime de doar 1,60 m și luând medicamente pentru tensiunea arterială, fiica ei se temea că MacDonald va avea nevoie, în cele din urmă, de îngrijire la azil dacă nu își schimbă stilul de viață, transmite Business Insider. Opt ani mai târziu, MacDonald, acum în vârstă de 78 de ani, este o influenceriță de fitness cu 1,9 milioane de urmăritori.

Călătoria ei a început cu ajutorul fiicei sale, o  antrenoare de fitness, care a ajutat-o să dezvolte obiceiuri mai bune de fitness și alimentație. MacDonald s-a angajat să se antreneze de cinci ori pe săptămână, începând cu 15 minute de exerciții cardio, urmate de antrenamente cu greutăți. De asemenea, și-a adaptat dieta, mâncând cinci mese mici pe zi, inclusiv două smoothie-uri proteice.

Rezultatele au fost remarcabile. MacDonald a pierdut 32 de kg în patru ani. Ea subliniază importanța pierderii treptate și durabile în greutate, care se aliniază cu recomandările Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) de a pierde 1-2 kilograme pe săptămână.

MacDonald își atribuie transformarea unei schimbări de mentalitate și consecvenței. Ea subliniază importanța de a se angaja pe deplin într-o schimbare a stilului de viață, mai degrabă decât să urmeze diete sau planuri pe termen scurt. „Dacă sunteți dispuși să munciți din greu, oricine își poate schimba aspectul”, a spus ea.

MacDonald sfătuiește, de asemenea, să nu vă comparați cu alții, încurajând în schimb oamenii să se concentreze asupra propriilor progrese. Ea recunoaște că exercițiile fizice efectuate mai târziu în viață nu pot inversa toate semnele de îmbătrânire, dar încurajează persoanele să își propună un corp și un stil de viață care să le facă să se simtă bine.

Mesajul ei este simplu: nu este niciodată prea târziu să acorzi prioritate sănătății tale. Călătoria lui MacDonald exemplifică faptul că, cu o mentalitate corectă, determinare și așteptări realiste, oricine își poate îmbunătăți condiția fizică și bunăstarea la orice vârstă.

Citește și: O femeie a slăbit 86 de kilograme schimbând dieta, făcând mișcare și luând „Ozempic”. E surprinzător cât au contribuit medicamentele și cât stilul de viață

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *