McDonald’s și Crocs au colaborat în realizarea unui Happy Meal irezistibil. 10 brelocuri în formă de Crocs și care includ tematică legată de preparatele celebrului lanț de burgeri. Produsul există deja în Singapore și va fi lansat pe piața americană

Happy Meal Sursa foto: YouTube

Deși trendul ultimelor luni este de scădere a încasărilor, în parte datorită prețurilor tot mai mari ale mâncării fast-food, McDonald’s mizează pe „arma sa secretă” – Happy Meal-ul. Cu fel principal inclus, alături de care ai garnitură, desert, băutură, consumatorii sunt mulțumiți, iar jucăriile din interior au atras și vor atrage mereu copiii.

McDonald’s aduce o variație a Happy Meal-ului, un alt produs distractiv și atractiv: Happy Meal-ul Crocs, care conține un breloc în formă de pantof Crocs miniatural, anunță FoodandWine. Produsele se găsesc deja în Singapore și pe rețele sociale s-au postat știri că vor intra curând și în SUA. Postările influencerilor sunt însoțite de imagini ce arată punga de Happy Meal și 10 modele diferite de brelocuri Crocs miniaturale, fiecare având o temă McDonald’s. Așa-numitele „Crocs Clips” prezintă imagini cu Arcurile McDonald’s, cartofi prăjiți, cutii de Happy Meal, McNuggets și alte elemente iconice ale brandului. „Fiecare vine într-o cutie micuță de Crocs,” se arată în descrierea postării.

Un videoclip TikTok din Singapore arată un unboxing. Un YouTuber ce analizează jucării prezintă o versiune a ”papucilor-breloc” prezenți deja pe piață în China.

Aceasta nu este prima colaborare între McDonald’s și Crocs. În noiembrie 2023, cele două branduri gigantice au anunțat o linie de „saboți, sandale, accesorii și șosete” inspirate de unele dintre cele mai cunoscute personaje McDonald’s: Grimace, Birdie și Hamburglar — plus o pereche de pantofi ce ilustrează Arcurile McDonald’s, cu clipsuri în forma celor mai populare produse din meniu. Pantofii Crocs personalizați de McDonald’s costă (mai bine zis au costat, căci stocurile sunt epuizate) dublu față de Crocs-ii obișnuiți.

Unii utilizatori de rețele sociale au comentat că, spre deosebire de multe dintre jucăriile Happy Meal de altădată, nu există o modalitate evidentă de a te juca cu un breloc Crocs. Totuși, un videoclip-urile arată un set de abțibilduri care pot fi aplicate pe brelocuri, la fel cum clips-urile sunt atașate pantofilor Crocs reali, ceea ce adaugă o mică interactivitate.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *