„MasterChef România”, lider absolut de audienţă / Premiera a înregistrat cel mai mare share al unui show culinar, la lansare

masterchef romania, sorin bontea, florin dumitrescu, catalin scarlatescu

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu au jurizat aseară primele preparate din sezonul 9 „MasterChef România”. Opt pasionaţi de gătit au reuşit să îi impresioneze şi au plecat acasă cu şorţul mult râvnit. Emisiunea a fost lider absolut de audienţă, fiind premiera Masterchef cu cel mai mare share înregistrat până la acest moment, în rândul publicului naţional, cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, transmite News.ro.

Atenţi la fiecare detaliu din farfurie, cei trei chefi au evaluat nu doar gustul preparatelor, ci şi tehnica şi platingul. Supa Tom Kha Gai, colivă cu alivancă, paste carbonara, gaspacho de pepene cu ton sau stir fry de pietre cu salată asiatică sunt câteva dintre preparatele care i-au convins să ofere şorţul şi accesul în următoarea etapă a competiţiei.

În intervalul orar 20:28 – 23:42, emisiunea a înregistrat 7.2 puncte de rating şi 28% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 4.5 puncte de rating şi 17.6% share. La nivel naţional, peste 1.2 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audienţă, de la ora 21:11, aproape 1.7 milioane de români se uitau la MasterChef.

Chefii mult aşteptaţi de public continuă show-ul săptămâna viitoare, luni şi marţi, de la ora 20:30. Alţi concurenţi vor intra în etapa audiţiilor, încercând să-i convingă pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu că au toate calităţile necesare pentru a deveni următorul MasterChef România. Ediţiile sunt disponibile în avans pe Voyo.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *