Antena 1 vs chef Scărlătescu și Pro TV, detalii din proces: Producătoarea Mona Segall le-ar fi zis lui Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu că „poate oricând să facă alţii ca ei”

scarșatescu, pro tv, antena 1, proces Sursa foto: Facebook/Chef Catalin Scarlatescu

Producătoarea emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1, Mona Segall, le-ar fi zis, în septembrie 2023, lui Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu că „poate oricând să facă alţii ca ei” atunci când aceștia au decis să nu mai participe la filmările unui nou sezon al emisiunii. Informațiile au fost publicate de Pagina de media, care a participat la procesul intentat de A1 lui chef Scărlătescu şi postului rival Pro TV.

Printre altele, sursa citată scrie că Antena 1 a depus o cerere de ordonanţă preşedinţială împotriva lui Cătălin Scărlătescu şi a Pro TV în care a cerut ca Scărlătescu să nu participe la emisiunea de pe Pro TV până la soluţionarea proceselor.

„Asta ar însemna ca ani de zile [Scărălătescu] să nu facă nimic. (…) Dacă Antena 1 a făcut un sezon Chefi la cuţite cu alţi bucătari, noi, Pro TV, de ce să nu facem MasterChef cu aceşti bucătari?”, a întrebat avocata Pro TV.

Avocata lui Scărlătescu a spus că prejudiciul imputat clientului ei de Antena 1 a fost de 3,7 milioane de euro.

De cealaltă parte Pro TV şi Cătălin Scărlătescu au depus la dosar, printre altele, solicitări de cheltuieli de judecată totale de 28.000 de lei (5.000 de euro).

În aprilie 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au anunțat că revin la Pro TV ca juraţi ai sezonului 9 al competiției MasterChef România.

Sursa foto: Facebook/Chef Catalin Scarlatescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *