„Ce am mâncat nou în deplasare”: Low Carb Spaghetti con Pollo, lângă Poarta Brandenburg din Berlin

paste, ce am mancat nou, berlin, mama trattoria, low carb spaghetti con pollo Sursa foto: Mama Trattoria

La Berlin, oraș în care mă aflu cu ocazia salonului de electronice IFA 2024, am ajuns, la recomandarea cuiva, la Mama Trattoria, lângă Poarta Brandenburg.

Din meniu, mi-au atras atenția niște spaghete cu puține calorii. Am comandat Low Carb Spaghetti con Pollo, care include spaghete din fâșii de dovlecel, piept de pui la grătar, roșii cherry și felii foarte subțiri de Grana Padano. Aceasta este o brânză originară din Valea Po, în nordul Italiei, asemănătoare parmezanului.

Acest fel de mâncare mi s-a părut delicios și ușor, ideal pentru planurile mele de după masă, de a vizita pe jos obiectivele turistice din și din apropierea centrului Berlinului.

Low Carb Spaghetti con Pollo a costat 13,90 euro la Mama Trattoria.

paste, verlin
Sursa foto: G4Food

Notă: G4Food a lansat campania „Ce am mâncat nou în vacanță/deplasare”. Îi încurajăm pe cititorii noștri să ne trimită texte și imagini cu feluri de mâncare noi pe care le-au încercat în concedii sau deplasări, la adresa: redactia.g4food@gmail.com. Avem rugămintea ca mesajele să cuprindă următoarele elemente: numele preparatului, prețul, în ce fel de local a fost consumat (tavernă, restaurant etc.), în ce țară și cum l-ar evalua. Ne interesează în special alimente neobișnuite. 

Citește și „Ce am mâncat nou în deplasare”: Salată Super Food într-un restaurant Jamie Oliver din Viena

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Comentarii

  1. A, da. Berlinul și pasta con pollo. Îți poți da seama de calitatea bucătăriei în orașele germane doar după ce se mănâncă. Dacă ceri așa ceva în Italia îți iei o farfurie în cap. Low carb sau nu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *