Festivalul de film de la Veneția: George Clooney l-a prezentat pe prietenul său Brad Pitt unui chef care acum un an i-a dedicat un preparat special din pește

George-Clooney-Brad-Pitt foto: www.ristorantedaivo.it

Dincolo de ecourile filmelor și starurile de pe covorul roșu și în afara lui, cu ocazia festivalului, la Veneția devine glamour și gastronomia în această perioadă.

Brad Pitt și George Clooney nu doar că sunt vechi prieteni, dar au și prezentat în afara concursului un film în care joacă împreună, în afara concursului, „Wolfs”. Dincolo de faptul că au pus în scenă un adevărat spectacol pe covorul roșu, cei doi au dorit să aducă un omagiu gastronomiei italiene, prin prezența la Veneția.

În seara anterioară prezentării, Brat Pitt și George Clooney au luat masa la restaurantul Da Ivo, în zona VIP a Palatului Casinò. Dar nu numai. Ca semn de apreciere a gastronomiei de înaltă clasă pe care o propune localul, cei doi au ținut să-l salute personal pe cel care coordonează bucătăria restaurantului, chef Tino Vettorello, înainte de a lua masa. Au băut o cafea împreună în hall, au gustat fursecuri din producția proprie a restaurantului și au făcut multe poze.

Cine e Vettorelli

Dar Vettorelli nu este un chef oarecare: răspunde de 15 ani de tot ce înseamnă oferta gastronomică asociată direct festivalului de film de la Venezia.  Mai mult, este o veche cunoștință a lui George Clooney. Cu un an în urmă, prezent și atunci la festival, Vettorelli a gătit cu ocazia prezenței lui Clooney în local un fel special dintr-un pește numit rombo. Pe care starul american l-a apreciat atât de tare, încât ulterior a fost adăugat în meniu cu denumirea Rombo alla Clooney. Gest pentru care Clooney i-a mulțumit, declarându-se onorat.

Motiv pentru care anul ăsta a dorit să i-l prezinte lui Vettorelli și pe vechiul său prieten Brad Pitt, luând masa împreună în localul a cărui bucătărie o coordonează. Un eveniment pe care ulterior personalul localului a ținut să îl  menționeze pe pagina sa web, însoțit de fotografii ale celor două staruri cu stafful.

Mesajul restaurantului în urma prezenței celor doi actori

„Aseară am trăit cu toții un moment cu totul special, am avut onoarea să ne treacă pragul două mari staruri internaționale, Brad Pitt și George Clooney, prezenți la Veneția pentru a prezenta noul lor film, „Wolfs”, în cadrul festivalului. Este prima dată  după 16 ani când cei doi actori fac un film împreună, iar prezența lor la noi în local a reprezentat pentru noi o seară cu totul extraordinară.

Brad Pitt, cu personalitatea sa copleșitoare și simpatia sa irezistibilă, a iluminat încăperea, creând o atmosferă vivace și de neuitat. George Clooney s-a demonstrat încă o dată cordial și modest, făcând întâlnirea una cu totul specială: o simpatie ieșită din comun, o persoană normală.

Ambii au ținut să-i felicite pe Luciano Gambardella și pe Marcella Smith pentru mâncarea servită, lăudând calitatea ei. Acest fapt a umplut inima de bucurie bucătarului nostru, care a apreciat foarte mult recunoașterea exprimată de cele două staruri de la Hollywood.

A fost o seară magică, un moment pe care noi, cei de la Da Ivo îl vom purta în suflet pentru mult timp. Oaspeți de acest calibru și aprecierea pentru munca noastră reprezintă o adevărată onoare”.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *