Brașov: Peste 50 de kilograme de produse agroalimentare confiscate au fost donate unei fundații caritabile

Foto caracter ilustrativ / Sursa foto: Flickr Foto caracter ilustrativ / Sursa foto: Flickr

Peste 50 de kilograme de produse agroalimentare confiscate de polițiștii brașoveni au ajuns la Fundația „Bucuria darului”, scrie publicația Monitorul Expres.

În perioada 19-31 august 2024, polițiștii locali din Brașov au desfășurat o serie de acțiuni menite să asigure respectarea ordinii publice și a reglementărilor rutiere. În urma acestor acțiuni, au fost aplicate 655 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 300.705 lei, și au fost acordate 850 de puncte de penalizare. Aproape 60% dintre aceste sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Produse confiscate, donate fundației „Bucuria darului” din Brașov

În cadrul acestor acțiuni au fost confiscate peste 50 de kilograme de produse agroalimentare, comercializate fără acte de proveniență sau licență de comerț stradal.

Produsele confiscate au fost donate către Fundația „Bucuria darului”, contribuind astfel la sprijinirea comunității locale, conform sursei citate

Alte sancțiuni aplicate de polițiști

De asemenea, polițiștii locali au intervenit la 451 de sesizări telefonice, dintre care peste 80% au vizat probleme legate de oprirea, staționarea și parcarea neregulamentară a autovehiculelor, precum și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma acestor sesizări, au fost ridicate 111 autovehicule staționate ilegal, iar în alte 22 de cazuri, conducătorii auto au evitat ridicarea vehiculelor, fiind sancționați doar cu amenzi și puncte de penalizare.

Vă recomandăm să citiți și:

Nivelul donaţiilor politice de la marile companii alimentare, acceptate de parlamentarii democraţi din SUA, a crescut în acest ciclu electoral pentru Congres

Sursa foto: FLICKR

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *