Participanții la o nuntă din SUA, implicați în activități agricole la ferma la care a fost organizat evenimentul: „Nu am vrut să fim doar oaspeți”

nunta, activitati agricole, sua, usturoi, ferma, agricultura Sursa foto: Pexels/Taryn Elliott

Sophia Li, o jurnalistă, și Lawrence DeSimone, angajat al Departamentului de Pompieri din New York City, s-au întâlnit pe o aplicație de dating în 2019. Relația lor a devenit repede serioasă, iar în mai 2020, la doar câteva luni de la începutul pandemiei, s-au mutat împreună, transmite revista Vogue.

Doi ani mai târziu, Lawrence a plănuit să o ceară în căsătorie, dar mai întâi a cerut binecuvântarea tatălui Sophiei, lucru care a fost amânat din cauza restricțiilor impuse de Covid-19, care împiedicau călătoriile din China. În cele din urmă, Lawrence a primit binecuvântarea și a cerut-o în căsătorie de două ori pe partenera lui – prima dată, din nerăbdare, într-un câmp de orez, iar apoi, conform planului, în timpul unei excursii la răsăritul soarelui în Bali (aceasta fiind considerată cererea oficială).

Pentru nuntă, cuplul a explorat diverse opțiuni, dar a ales proprietatea Bodhi Farms din Bozeman, Montana, pentru frumusețea sa naturală și angajamentul față de sustenabilitate. Cei doi s-au căsătorit oficial la New York pe 8 aprilie înainte de a merge în Montana pentru festivitățile de nuntă din august. Evenimentul de trei zile a inclus activități precum agricultura, yoga și un jurământ de tăcere, reflectând valorile lor de comunitate și legătură cu natura.

Activitățile agricole – culegerea usturoiului, plantarea de copaci și curățarea brusturelui – au fost coordonate de proprietarii fermei, Rayner și Tanya Smith. „Am vrut ca oamenii să învețe despre fermă într-un mod foarte organic și să aibă un impact asupra proprietății – nu am vrut să fim doar oaspeți”, explică Sophia.

Cuplul a încorporat în nunta lor o ceremonie tradițională chineză a ceaiului.

Ceremonia în aer liber, oficiată de un prieten apropiat, a fost urmată de o cină în aer liber cu trei feluri de mâncare, dans și o petrecere de după în pădure.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Pexels/Taryn Elliott

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *