SUA: O mamă cu 9 copii a vrut ca micuții ei să mănânce sănătos, așa că a instalat un bar de salate în bucătărie

mama, bar de salate, copii, legume Sursa foto: Instagram/@raisingcades10

Melanie Cade, o mamă de nouă copii, în vârstă de 37 de ani din statul american Alabama, a adoptat o abordare creativă pentru a îmbunătăți dieta copiilor ei, instalând un bar de salate profesionist în bucătăria sa de acasă, transmite Today.com.

Cade, care își educă copiii acasă, era îngrijorată de dependența lor tot mai mare de gustările preambalate în timpul pandemiei. Pentru a încuraja obiceiuri alimentare mai sănătoase, ea și soțul ei au investit 1.300 de dolari într-un bar de salate.

Acest dispozitiv, care a devenit un punct central în casa lor, conține o varietate de legume sezoniere, brânză rasă, ouă fierte tari și carne feliată, alături de cremă de brânză, fructe întregi, sucuri și dressinguri pentru salată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie Renee (@raisingcades10)

Potrivit femeii, cheia pentru a-i face pe copiii ei să mănânce mai sănătos este prezentarea alimentelor într-un mod atrăgător. Ea crede că, atunci când mâncarea este prezentată într-un mod colorat și atractiv, aceasta îi determină pe copii să mănânce mai bine. Barul de salate nu doar că le-a îmbunătățit dieta, dar i-a învățat și pe copii să își porționeze singuri mesele și să se servească, promovând astfel independența în bucătărie.

Cade cheltuie aproximativ 100 de dolari pe săptămână pe produse proaspete și bucăți întregi de carne, pe care le feliază ea însăși folosind un feliator de carne. Ea subliniază că, deși soluția ei poate părea extravagantă, a început simplu, cu ingrediente organizate în sertarul pentru legume din frigider. Cade își împărtășește trucurile și sfaturile pe rețelele sociale, unde un videoclip în care reumple barul de salate a adunat peste 5 milioane de vizualizări.

Pe lângă barul de salate, bucătăria lui Cade are și un aparat de făcut granita pentru serile de film în familie. Ea speră să inspire alte familii să își realizeze potențialul și să găsească modalități creative de a-și îmbunătăți obiceiurile din gospodărie.

Citește și Tania Fântână, nutriționist: 6 reguli după care să-ți construiești o salată dietetică și cu gust bun

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *