După o participare de succes la Jocurile Olimpice de la Paris, Simone Biles a vizitat restaurantul Stick Talk Cajun-Hibachi din orașul în care locuiește, Houston, pentru a comanda o masă, relatează Eater Houston.
Simone Biles, cea mai decorată gimnastă americană, și-a exprimat dragostea pentru scena gastronomică din Houston, în special pentru preparatele Tex-Mex (mâncare specifică populației Tejano, texani de origine mexicană).
După întoarcerea de la Jocurile Olimpice de la Paris, unde a câștigat trei medalii de aur și una de argint, Biles a făcut o oprire notabilă la Stick Talk Cajun-Hibachi. Proprietarul restaurantului a povestit că soțul lui Biles, Jonathan Owens, un jucător de fotbal american din NFL, a ridicat comanda la pachet a cuplului, care a inclus orez prăjit cu pui, legume, unt picant cu usturoi și tăiței. Biles a lăudat ulterior masa pe aplicația Threads.
Jonathan Reitzell, coproprietar al Alife Hospitality Group, care operează Stick Talk, a fost fericit că Biles a ales restaurantul pentru prima sa masă după ce a făcut istorie la Jocurile Olimpice. Stick Talk este cunoscut pentru mâncărurile sale în stil hibachi, infuzate cu arome Cajun.
În America, termenul „hibachi” este folosit pentru a desemna stilul de bucătărie Teppanyaki, în care plăcile de metal încălzite sunt integrate într-un plan de lucru în jurul căruia mai multe persoane pot sta și mânca împreună.
Mâncarea a jucat un rol important la Jocurile Olimpice de la Paris. Dawn Burrell, bucătăreasă din Houston și fostă sportivă olimpică, a gătit pentru echipa SUA în timpul jocurilor.
De asemenea, unii sportivi, printre care înotătorul norvegian Henrik Christiansen și coechipiera lui Biles, Suni Lee, au ajuns în atenția publicului cu comentariile lor legate de mâncare.