Combinații interesante de fructe și legume pentru sucuri rapide la extractor sau centrifugă. Energetice, hidratante, depurative, cu calorii minime

combinatii legume fructe suc fresh suc la extractor combinatii revigorante fara calorii foto freepik.com

Un fresh obținut la centrifugă sau la extractor poate fi vara soluții salvatoare în zilele cu temperaturi extreme, cu condiția să nu folosim fructe din cele mai dulci și să adăugăm și legume și zarzavaturi cu frunze verzi.

Iată mai jos câteva idei și combinații care au trecut proba controlului de calitate: sunt echilibrate nutrițional urmând proporțiile de mai jos, dar și ca gust. Și se prepară în timp record. Putem folosi fie un extractor de suc, ideal, dar și o centrifugă pe stil vechi. La limită, chiar un mixer vertical și obținem un smoothie altenativ, adăugând puțină apă.

Suc de castraveți și mere

Ambele sunt hidratante, conțin mult lichid dar puține calorii, depurativ: 1 castravete, 1 măr, 1 legătură de spanac baby, suc de lămâie după gust.

Suc de țelină, pepene galben și kiwi

Mai mult decât hidratant, plin de antioxidanți și depurativ: 2 kiwi, 2 felii de pepene galben, 2 tulpini de țelină, o bucățică de ghimbir.

Suc de portocală, mango, morcovi

Ideală pentru bronz la mare, grație conținutului de caroten și antioxidanți: 1 mango, 1 portocală, 4 morcovi.

Suc de sfeclă roșie, afine, mere

Sfecla roșie și afinele au un important efect depurativ asupra ficatului și sunt și bogate în vitamine și săruri minerale: 1 sfeclă roșie, 1 măr, 1 cană de afine, o bucățică de ghimbir.

Suc de mere, grepfruit și zmeură

Depurativ, nu excesiv de dulce dar aromat: 1 măr verde, 1 grepfruit și 1 cană de zmeură. Opțional, un praf de scorțișoară.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

foto freepik.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *