Cum ar fi să trăiești ca Lady Gaga? Fanii știu că artista are multe activități: actorie, concerte și multe altele. Ceea ce, însă, s-ar putea să nu știe, este că, potrivit womenhealthmag.com, are și o mulțime de alimente sănătoase în farfuria ei, pentru a o menține sănătoase și a o ajuta să facă față programului încărcat.
Bucătarul personal al lui Lady Gaga, prieten apropiat și fost coleg de liceu, spune că artista are o alimentație echilibrată
Bucătarul personal al cântăreței hit-ului „Shallow” și prietenul ei de o viață, Bo O’Connor, știe totul despre Gaga și despre ce include dieta ei. Au crescut împreună, amândoi urmărindu-și pasiunile. „Ea a fost întotdeauna pasionată de artă, iar eu am fost, întotdeauna, de mâncare, așa că am făcut ambele lucruri împreună”, a spus O’Connor, pentru The New Potato.
„În liceu, luam cina în apartamentul meu și găteam o grămadă de lucruri diferite și făceam mizerie în bucătăria părinților mei, iar ea era mereu implicată”, a mai povestit O Connor.
„Lady Gaga este o bucătăreasă foarte bună! Este o bucătăreasă mult mai bună, decât sunt eu ca și cântăreț eu – asta este sigur!” – Bo O’Connor, prietenul din copilărie și bucătarul personal al artistei
Acesta a mai spus că Lady Gaga, pe numele ei real Stefanie Germanotta, are o stare de sănătate bună, iar când pleacă în turnee este esențial să aibă o alimentație echilibrată, pentru a o ajuta să aibă prestații performante și de succes.
„De obicei oferă un spectacol intens, așa că nu poate să mănânce Doritos, clar”, a spus O’Connor, pentru The Feast.
Bucătarul ei personal a mai dezvălui că ceea ce a găsit pentru Gaga, pe durata turneelor, a variat de la țară la țară și de ingredientele care erau disponibile. „Dar, în general, a încercat să stea departe de orice a fost super procesat sau făcut cu făină albă”, spune O’Connor, menționând că artista a optat, în general, pentru produse din grâu integral și din cereale integrale.
Așadar, O Connor dezvăluie ce mănâncă Lady Gaga într-o zi.
Micul dejun al lui Lady Gaga poate include: Ouă, legume, fructe, iaurt și cereal integrale
Artista își începe ziua cu un mic dejun sănătos. „De obicei ar implica un anumit tip de ouă sau albușuri, cu siguranță legume, multe legume și uneori iaurt grecesc sau diferite tipuri de fructe sau cereale integrale”, a spus O’Connor, bucătarul ei personal.
„Dacă ea ar avea chef de pâine prăjită sau ceva mai dulce, am face o versiune mai sănătoasă”, a precizat bucătarul personal al artistei.
Gândiți-vă: pâine integrală în loc de albă. Acesta este un exemplu despre ceea ce O’Conner numește o „masă pe jumătate înșelată” sau o versiune puțin mai nutritivă a unui fel de mâncare tradițional, nu atât de sănătos.
Gustările lui Lady Gaga: Covrigei din cereale integrale, nuci și, uneori, ciocolată neagră
Gustările obișnuite ale lui Gaga includ covrigei din cereale integrale, chipsuri de orez, batoane din cereale, nuci și chipsuri coapte. Când are poftă de ceva dulce ea alege ciocolata neagră sau untul de migdale.
Lady Gaga se ferește de sucul procesat/Ea preferă să bea apă de nucă de cocos
De asemenea, Lady Gaga se asigură că rămâne hidratată, pe durata repetițiilor și spectacolelor. În turnee, pe drum, ea bea mult ceai, apă proaspătă de nucă de cocos și suc verde proaspăt, a mai spus O’Connor. Gaga se ferește de orice suc procesat și îl preferă pe cel proaspăt preparat din varză, spanac, țelină, castraveți, pătrunjel și lămâie.
„Uneori, când nu se simțea tocmai bine sau se simțea obosită, îi preparam o băutură fierbinte cu turmeric proaspăt, ghimbir proaspăt și iarbă de lămâie”, a mai spus O’Connor, prietenul și bucătarul ei personal.
Lady Gaga alege, la prânz, salate
Gaga alege, adesea, salate, pentru prânz. „Cu siguranță va avea întotdeauna o salată pe tot parcursul zilei, fie că este pentru prânz sau cină”, a spus O’Connor, pentru People. Oricum, ale ei nu sunt, potrivit bucătarului personal, niște salate banale, ci pot avea componente multe și variate.
La cină, Lady Gaga preferă pastele cu sos
Lady Gaga nu s-a îndepărtat prea mult de rădăcinile ei, când vine vorba despre mesele ei preferate, și adoră pastele. „Ea este, cu siguranță, o italiancă, în sufletul eu, așa că îi place sosul roșu”, spune O’Connor. Câteva dintre rețetele de familie apar în cartea de bucate a tatălui ei, Joe Germanotta, proprietarul restaurantului Joanne Trattoria, din New York.
Pentru o versiune puțin mai sănătoasă, Gaga alege, în general, paste fără gluten sau din quinoa, servite cu legume și creveți la grătar, pentru proteine.