Incendiu la o fermă de bovine din Satu Mare/Două persoane au ajuns la spital cu atac de panică și zeci de animale au fost carbonizate

Incendiu la o fermă de bovine Foto: Captură Realitatea.net

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o fermă de bovine din localitatea Decebal şi a afectat o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, două persoane fiind transportate la Urgenţe cu atac de panică, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, transmite Agerpres.

„Detaşamentul de pompieri Satu Mare intervine la lichidarea unui incendiu izbucnit la o fermă de bovine din localitatea Decebal. La faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, echipajul de prim ajutor SMURD B2 şi terapia intensivă mobilă de la nivelul judeţului. Din primele informaţii, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi cu posibilitatea de propagare. Două persoane au primit îngrijiri medicale, acuzând atac de panică, fiind ulterior transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare”, precizează ISU.

Potrivit Realitatea, 30 de animale au murit carbonizate. Forțele de ordine au fost mobilizate de urgență la fața locului. Fumul gros a putut fi observat de la zeci de kilometri.

Au fost solicitate în sprijin forţele profesioniste din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă având capacitatea de 10.000 de litri. Incendiul a fost localizat.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Foto: Captură Realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *