Jocurile Olimpice Paris 2024: Cea mai bună arcașă din lume se pregătește pentru competiție trăgând 300 de săgeți pe zi și mâncând mai multe paste

casey Sursa foto: Pexels/Instagram/crazy.casey.04 (colaj G4Media)

Casey Kaufhold, o arcașă de 20 de ani din Lancaster, Pennsylvania, provine dintr-o familie cu patru generații de arcași de performanță. Ea este prima din familia sa care țintește aurul olimpic. Kaufhold a început să tragă cu săgețile la vârsta de trei ani și a început să concureze la opt ani. În timp ce se pregătește pentru a doua sa participare la Jocurile Olimpice de la Paris, ea este în acest moment numărul unu mondial, transmite Business Insider.

Regimul riguros de antrenament al lui Kaufhold include tragerea a 250 până la 300 de săgeți zilnic, șase zile pe săptămână, totalizând șase ore pe zi, și 150 de săgeți în zilele mai ușoare. Ea subliniază importanța întinderii pentru a preveni problemele musculare. În plus, ea încorporează exerciții cardio cu impact redus, cum ar fi mersul pe jos sau înotul, de trei ori pe săptămână, pentru a-și crește rezistența pentru competițiile prelungite.

Mental, Kaufhold colaborează cu un psiholog sportiv pentru a-și menține calmul și concentrarea sub presiune. Folosește tehnici de respirație controlată pentru a se concentra și a se asigura că tehnica sa rămâne constantă între antrenamente și competiții.

Kaufhold menține o dietă echilibrată, crucială pentru cerințele sale fizice. Ea acordă prioritate proteinelor pentru recuperarea musculară, consumând între 20 și 30 de grame la micul dejun și câte 50 de grame la prânz și cină. În preajma competițiilor, ea își mărește aportul de proteine și adaugă carbohidrați pentru un plus de energie, adesea începând ziua cu un bol suplimentar de fulgi de ovăz sau consumând paste la prânz.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Pexels/Instagram/crazy.casey.04 (colaj G4Media)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *