O bătutură rece ultrarapidă și fără calorii pentru a lupta cu căldura verii: fresh la centrifugă din grepfrut, castravați, frunze de spanac și mentă

Fresh orange juice in a glass close up on kitchen table. foto freepik.com

O soluție rapidă când e cald, care hidratează dar alungă și foamea fără calorii sunt sucurile obținute la centrifugă. Combinațiile pentru o băutură rece pot fi practic infinite, ad hoc. Le putem crea în funcție de inspirație sau de ce avem prin frigider. Totul e să fie rece și, ideal, să nu adăugăm zahăr sau alți îndulcitori. În acest caz folosim extractorul, dar putem folosi și o centrifugă din vechea generație. La fel de bine, un blender sau un mixer vertical.

Ingrediente pentru 2 porții

1 grepfrut mare

2 castraveți

100 g frunze de spanac

frunze de mentă după gust

Se adaugă toate în centrifugă una după alta, iar la final un strop de apă pentru a aduna sucul rămas pe pereții interiori.

Se bea rece, cu câteva cuburi de gheață, eventual.

Dacă alături de un astfel de fresh adăugăm și un sandviș cu roșii și brânză, de exemplu, avem deja un prânz complet. Alternativ, o felie de pâine prăjită sau câțiva crackers cu o jumătate de avocado și câteva măsline/o felie de șuncă de pui.

Citește și: Gond katira, gumă comestibilă: O modalitate naturală de a te răcori în verile toride / Cum prepari limonadă folosind ingredientul

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

foto freepik.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *