Nu știi care este cel mai bun vin de băut pe caniculă? Iată câteva sugestii

vin Sursa foto: Pexels

Vara este în toi, iar vremea caniculară te duce cu gândul doar la un sejur la mare sau o escapadă la piscină. Așadar, se întrevăd o mulțime de petreceri. Dacă nu știi cu ce vin să-ți servești invitații, mychicagosteak.com are o listă ce include câteva sugestii.

Vinul poate fi un lucru deosebit de dificil de înțeles. Vinul este o opțiune excelentă de băutură care merge cu friptură la grătar și burgeri, dar nu toate vinurile se potrivesc bine cu vremea caniculară. Un vin bogat, dens, te poate face să te simți leneș, în timp ce un vin ușor, proaspăt, care poate fi servit rece, poate fi revigorant, pentru tine și oaspeții tăi. Iată câteva sugestii:

Dry Rosé, un vin ușor și răcoritor

Poate cea mai bună alegere de vin pentru serile calde de vară este un rosé sec, unul dintre cele mai ușoare vinuri. Dry Rose este suficient de dulce și aroma lui este răcoritoare, mai ales când este turnat peste gheață.

Pinot Noir, un vin ce poate fi servit cu gheață

Pinot Noir este un vin de vară, cu un gust răcoritor. De asemenea, este grozav atunci când este rece sau este servit cu gheața și se poate asorta surprinzător de bine cu fripturile tale preferate. Puteți opta chiar și pentru versiuni de șampanie ale Pinot Noir dacă preferi o textură mai spumoasă și rece.

Pinot Grigio, un vin cu arome fructate

Pinot Grigio este una dintre cele mai populare opțiuni pe tot parcursul anului datorită aromelor sale bogate, dar este și o opțiune excelentă pentru vremea caniculară. Are arome ușoare, fructate, care imită tot ceea ce îți place de la vară. Nu este un vin greu. Bonus: aromele tind să devină și mai bune atunci când îl servești rece.

Riesling, un vin versatil

Riesling este un vin versatil care variază de la foarte uscat la foarte dulce, așa că probabil că poți găsi o versiune care să corespundă preferințelor tale și să poată fi băut alături de orice fel de mâncare. În plus este totuși suficient de ușor pentru a nu-ți pica greu pe caniculă. Răcirea îmbunătățește, de asemenea, aromele Rieslingului – doar nu-l răci foarte mult, pentru că aromele tale preferate s-ar putea să se modifice.

Albariño, un vin ideal pentru petreceri pe plajă sau la piscină

Albariño este un vin alb spaniol și este o opțiune excelentă pentru petreceri, chiar și pentru cele pe plajă sau la piscină. Are arome de vară infuzate, cum ar fi piersici și lime, care îl fac să poată fi asociat cu creveți, sushi și alte fructe de mare preferate. Este ușor și, cu siguranță, oaspeții tăi îl vor aprecia.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Pexels

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *