Pasta Tahini Al`Fez 160 g, din loturi vândute la Carrefour, este retrasă de pe piață / Există suspiciunea că include Salmonella

rechemare, pasta tahini, carrefour, salmonella Sursa foto: Carrefour

Producătorul AB World Foods UK retrage de pe piață mai multe stocuri din produsul Pasta Tahini Al`Fez 160g, care ar putea conține Salmonella. Tahina este un condiment făcut din susan măcinat.

Sunt retrase produsele din loturile cu termenele de valabilitate:

31.07.2024
30.09.2024
30.11.2024
31.01.2025

„În cazul produselor vizate, nu se poate exclude faptul că acestea pot avea suspiciune de prezență Salmonella. Salmonella poate declanșa boli gastrointestinale severe, la anumite grupuri de persoane (tineri, bătrâni, gravide etc.) poate provoca simptome grave. Prin urmare, clienți nu trebuie să consume sub nicio formă produsele din loturile de mai sus”, potrivit unui anunț publicat pe site-ul ANSVSA.

Pasta este importată în România de Parmafood Group Distribution.

Clienții care au achiziționat produsele cu datele de identificare de mai sus, sunt rugați de producător și distribuitor sa le returneze în magazinele din care le-au cumpărat. Lista completă a magazinelor Carrefour în care a fost comercializat produsul poate fi găsită aici.

Alte produse vândute de Parmafood Group Distribution, inclusiv produse de la producătorul AB World Foods LTD UK, nu sunt afectate de această rechemare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Carrefour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *