VIDEO Ambasadoarea SUA la București, Kathleen Kavalec, cucerită de salata de vinete și zacuscă: „Îmi plac lucrurile care se bazează pe legume, în special tot ce are vinete” / Cine gătește în casă și după ce mâncare americană tânjește

kathleena kvalec, ambasadoarea sua, vinete, sarmale Sursa foto: captură din video

Ambasadoarea SUA la București, Kathleen Kavalec, a declarat, într-un interviu acordat G4Media, că preferă felurile de mâncare vegetariene, iar dintre cele consumate pe plan local îi plac salata de vinete și zacusca.

„Îmi plac lucrurile care se bazează pe legume, în special tot ce are vinete”, a declarat Kavalec.




În familia ambasadoarei americane la București, soțul este cel care petrece mai mult timp în bucătărie: „Eu sunt foarte norocoasă pentru că, deși îmi place să gătesc, soțului meu îi place să gătească mai mult decât mie. Așa că el este cel care preia controlul bucătăriei și, ocazional, mă lasă să gătesc și eu. Ne place să fim aici în România și să ne bucurăm de mâncarea românească. A încercat să gătească câteva feluri de mâncare, dar lui îi place să experimenteze mai mult decât mie.” Kathleen Kavalec a precizat că soțului ei îi plac sarmalele.

Întrebată dacă există vreun aliment de acasă care îi lipsește în România, Kathleen Kavalec a menționat tacos. „Mi-e dor de tacos. Și de aceea am avut tacos la recepția de 4 iulie. Am avut un food truck de tacos. Sunt din zona San Diego, care are o foarte mare influență mexicano-americană”, a mai spus Kavalec.

Citește și „Made in USA”: Ce produse americane găsim în magazinele din România?

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: captură din video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *