Sunt student, ce mănânc? Andreea adoră mâncarea italienească / Tânăra consumă foarte rar mâncare de la restaurant, stă în chirie și își gătește

andreea, student, alimentatie, SuntStudentCeMananc? Sursa foto: Pexels

Andreea Ghiurca este o studentă care a venit din provincie în Capitală. Stă în chirie și primește ocazional mâncare de la părinții ei, atunci când merge acasă sau prin prieteni care vin în București. „[Primesc] De vreo cinci ori pe an, cred… deoarece îmi gătesc eu în București”, a declarat tânăra pentru G4Food.

„⁠Îmi place să mănânc sănătos și iubesc mâncarea italienească, de aceea mănânc des paste”, menționează Andreea.

Tânăra recunoaște faptul că a mai făcut și risipă de mâncare, dar acest lucru se întâmplă foarte rar. Studenta merge aproape zilnic să cumpere câte ceva. Andreea își face cumpărăturile la piață sau la supermarketuri precum Auchan, Lidl, Mega, dar și magazine de alimente italienești.

Când vine vorba de factorii care îi influențează alegerile alimentare, Andreea este foarte atentă la calitatea produselor.

„⁠Eu stau in chirie și îmi gătesc. Mănânc și la restaurant dar mai rar”, ne spune tânăra, care adaugă faptul că nu este fan mâncare cumpărată și preferă alimentele proaspete.

Andreea menționează faptul că pe parcursul anului universitar nu respectă orele pentru mesele principale ale zilei. Acest lucru se întâmplă pentru că nu-i permite programul. În schimb, în vacanță încercă să le respecte.

Studenta are și ea alimente pe care încearcă să le evite, iar acestea sunt cele care conțin grăsimi.

În ceea ce privește bugetul, Andreea nu are o anumită sumă la care se limitează.

Așa cum afirma anterior, tânăra preferă mâncarea gătită în casă și nu alege niciodată fast food-ul în locul acesteia. Alcoolul nu este pe lista Andreei, ci mâncarea are întotdeauna prioritate!

Prin campania „Sunt student, ce mănânc?” G4Food vrea să descopere care sunt obiceiurile alimentare ale studenților. Ce alimente se află în meniul lor, preferă mâncarea gătită sau fast food-ul, fac risipă de alimente, are prioritate mâncarea în fața diferitelor băuturi sau nu? Urmăriți campania noastră pentru a afla răspunsuri interesante la astfel de întrebări!

 

Sursa foto: Pexels

Citește și: Sunt student, ce mănânc? Andreea consumă orice este vegan și proaspăt și evită alimentele de origine animală / „Pofta”, factor important în alegerea hranei (g4food.ro)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *