Șapte tone de kiwi din Noua Zeelandă, care urmau să ajungă la gunoi, au fost salvate / Un dezvoltator imobiliar a cerut ajutor pentru a nu irosi fructele

kiwi, noua zeelanda,risipa alimentara, salvate Sursa foto: Pixabay/idaun

Rețeaua Alimentară din Noua Zeelandă (NZFN), alături de partenerii și voluntarii săi, a salvat șapte tone de kiwi în Auckland, după ce dezvoltatorul imobiliar Fletcher Living le-a cerut ajutorul, transmite publicația The New Zealand Herald.

În timp ce planifica dezvoltarea unui nou complex, Fletcher Living s-a confruntat cu provocarea de a nu irosi fructele de kiwi de pe terenul acestuia. Căutând o soluție care să evite risipa, compania a apelat la ajutorul NZFN.

Înființată în 2020 pentru a face față problemei tot mai mari a insecurității alimentare din Noua Zeelandă, NZFN afirmă că încearcă să se asigure că toată lumea are acces regulat la alimente bune.

NZFN a apelat, în acest caz, la ajutorul Punchbowl PackCo Ltd, care a furnizat gratuit toate echipamentele necesare și resursele de personal pentru culegerea fructelor.

O echipă de voluntari, inclusiv reprezentanți ai NZFN Food Hubs, Fair Food și Grace Foundation, precum și McCain Foods, Fletcher Living și personalul NZFN, și-au unit forțele pentru a culege fructele de kiwi, care au fost apoi transportate la depozitul NZFN din Penrose.

Fructele au fost apoi sortate, ambalate în cutii și distribuite centrelor alimentare din Auckland ale NZFN pentru a se asigura că produsele proaspete ajung la cei care au cea mai mare nevoie de ele.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Pixabay/idaun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *