Târg cu producători din șapte țări, în weekend la Baia Mare. Vor fi produse din domenii diferite, inclusiv din panificație, patiserie, cofetărie, sucuri naturale și vinuri

patiserie, cofetarie, prajituri Sursa foto: Pixabay / Kevin Campbell

Evenimentul „Zilele Internaționale ale Producătorilor” are loc la finalul acestei săptămâni, în Baia Mare, la Sala Polivalentă „Lascăr Pană”. Târgul reunește peste 40 de producători din România (Maramureș), Republica Moldova, Franța, Polonia, Lituania, Ungaria și Slovacia, care își vor expune produsele aici.

Evenimentul este structurat pe trei saloane, fiecare cu specific aparte. Astfel, primul este „Salonul «Republica Moldova Prezintă»”, unde participă agenți economici din Republica Moldova. Al doilea este „Salonul «Fabricat în Maramureș»”, unde participă producători autohtoni din Maramureș. Cel de-al treilea este „Salonul Regiunilor Înfrățite”, unde participă administrațiile din regiunile cu care este înfrățit județul Maramureș. De asemenea, Camerele de Comerț din țările cu care Camera de Comerț și Industrie Maramureș are încheiate acorduri de cooperare.

Produse din toate domeniile

Vizitatorii vor găsi la standuri produse din toate domeniile. De la învelitori metalice și accesorii pentru acoperiș, la produse naturale din lavandă, butași și răsaduri plante anuale și perene. De asemenea, produse cosmetice, de igienă și de întreținere 100% naturale sau detectoare de gaz metan, GPL și monoxid de carbon ori sisteme de detecție și protecție la gaz. Vor mai putea fi găsite suplimente alimentare și extracte naturale din plante medicinale și fructe de pădure sau produse de panificație, patiserie, cofetărie, sucuri naturale, produse ecologice, vinuri din Republica Moldova, lumânări artizanale sau confecții și tricotaje, toate vor fi expuse în cadrul târgului.

„Zilele Internaționale ale Producătorilor – ZIP 2024 reprezintă și un bun prilej de a facilita interacțiunea între companii, pentru a identifica parteneri de afaceri și a se conecta cu firme de profil astfel încât să genereze în timp, pentru acestea, noi oportunități de afaceri. De asemenea, evenimentul va include și un program artistic, pe durata celor trei zile”, transmit organizatorii.

Deschiderea oficială are loc vineri, 31 mai, la ora 11.00, iar expoziția rămâne deschisă până pe 2 iunie 2024.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș și în colaborare cu Organizația de Management al Destinației (OMD) Județene Maramureș.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *