O cramă din SUA a lansat un vin cu aromă de înghețată / Mâncărurile cu care se potrivește

julian winery & distillery, vin, inghetata, boom pop St. Julian Winery & Distillery

St. Julian Winery & Distillery, cea mai mare și mai veche cramă din statul american Michigan, a lansat un vin dulce cu aromă de înghețată, numit Boom Pop.

Boom Pop este un amestec de vinuri albe, cu coloranți naturali. „Acesta îmbină note de cireșe, citrice și arome de zmeură pentru a vă bucura alături de prieteni la toate petrecerile de vară. Se potrivește bine cu mâncăruri picante, burgeri sau brânzeturi la grătar și fructe de mare”, transmite compania.

De-a lungul anilor, St. Julian a lansat pe piață mai multe vinuri unice, precum Strawberry Fields, Cherry Blossom și Michigander.

Boom Pop va fi disponibil pentru o perioadă limitată de timp la anumiți parteneri de vânzare cu amănuntul și în toate sălile de degustare ale St. Julian din Michigan, situate în mai multe orașe. O sticlă costă aproape 12 dolari.

Citește și Următoarea ediție dedicată vinurilor rose de la Concours Mondial de Bruxelles va avea loc la Constanța / Anunțul a fost făcut în Mexic, de Valentin Ceafalău, campion mondial la degustări în orb

St. Julian Winery & Distillery

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *