Tacos cu spanac și ou, un mic dejun hrănitor și gustos / Este rapid de pregătit și poți să-l iei ușor la birou, dacă te grăbești și nu apuci să-l mănânci acasă

Rețetă-tacos-cu-spanac-si-ou FOTO: Eatingwell/Johnny Autry

Ouăle fierte, combinate cu spanac, brânză și sos salsa, rezultă un mic dejun rapid și plin de savoare. Avocado-ul zdrobit adaugă o textură cremoasă, iar zeama de lime oferă o notă acrișoară care echilibrează gusturile. Rețeta de tacos cu spanac propusă de eatingwell.com este ușor de preparat, un mic dejun perfect pentru o dimineață pe fugă sau de luat la birou.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

Ingrediente (pentru 1 porție)

  • ¼ avocado
  • 1 linguriță suc de lime
  • 2 ouă fierte, tocate
  • 2 tortilla din porumb, încălzite
  • 1 cană (aprox. 100 g) spanac tocat, împărțit în două părți
  • 2 linguri brânză Cheddar rasă, împărțită în două părți
  • 2 linguri sos salsa, împărțite în două părți

Mod de preparare

Zdrobește avocado-ul într-un bol mic, amestecându-l cu zeama de lime și un praf de sare. Adaugă ouăle tocate și amestecă bine. Împarte compoziția între cele două tortilla. Presară peste fiecare jumătate din cantitatea de spanac, apoi adaugă câte o lingură de brânză și una de sos salsa.

Servește imediat, cât tortilla este încă caldă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *