Sunt student, ce mănânc? Larisa recunoaște că toată mâncarea pe care o consumă este gătită de mama ei / În mare parte, studenta respectă orele pentru mesele principale ale zilei

larisa pandelica, student, alimentatie, SuntStudentCeMananc? Sursa foto: Pexels

Larisa Pandelică este o tânără care studiază și locuiește în București. Aceasta este pasionată de tot ce înseamnă medicina și a acceptat să ne povestească, în cadrul seriei de articole „Sunt student, ce mănânc?”, despre obiceiurile alimentare pe care le are.

Larisa începe în forță prin a ne spune că preferințele sale culinare se bazează pe un aspect necesar. Astfel, acesta este ca mâncarea să fie cât mai sănătoasă.

Spre deosebire de alți tineri, Larisa spune că ea nu a făcut niciodată risipă de mâncare. Studenta ne mărturisește că este foarte atentă la tot ceea ce cumpără. De altfel, părinții Larisei merg la cumpărături o dată pe săptămână.

Larisa e foarte atentă la calitatea produselor pe care le cumpără. Acest factor, de cele mai multe ori, îi influențează alegerile alimentare.

Locul preferat unde tânăra preferă să mănânce nu este un restaurant. „Prefer să mănânc acasă”, a declarat Larisa pentru G4Food. Acesta nu preferă alimentele congelate sau semi-preparate, ci consideră că cele proaspete sunt baza unei mese de succes.

„Toată mâncarea pe care o mănânc e gătită de mama!”, menționează Larisa.

larisa pandelica, student, alimentatie, SuntStudentCeMananc?
Sursa foto: Pexels

În mare parte, Larisa respectă orele pentru mesele principale ale zilei. Aceasta încearcă tot mai mult să nu le neglijeze.

Pentru Larisa, mâncarea de tip fast-food nu reprezintă o necesitate, și o preferă mai mult pe cea gătită în casă.

Deși mulți studenți poate preferă alcoolul în locul mâncării, Larisa nu consumă deloc (alcool). Studenta are ca prioritate, înainte de toate, o alimentație cât mai sănătoasă și echilibrată.

Sursa foto: Pexels

Citește și: Sunt student, ce mănânc? „Prefer un sendviș făcut acasă sau mâncare la pachet decât un meniu de la fast food” / Pentru Cristina, calitatea produselor e pe primul loc, apoi contează prețurile (g4food.ro)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *