Autoritățile sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor din Spania au notificat Comisia Europeană și autoritățile de profil din statele membre cu privire la o probă de pudră de ceapă contaminată cu Salmonella, proba fiind prelevată dintr-un lot provenit din India.
Proba a fost prelevată în 16 ianuarie 2024, iar notificarea a fost făcută în 7 februarie.
Prezența bacteriei Salmonella a fost detectată la un nivel de 25 grame/kg.
Prelevarea a fost efectuată în cadrul controlului oficial în magazin.
Nivelul de risc: grav, adică sănătatea umană poate fi pusă în pericol.
Distribuirea produsului pe piață a fost restricționată.
foto cover pexels.com/Karolina Grabowska
Carne de vită ??? Ați înnebunit ???
Ați uitat că vitele, datorită flatulanțelor sunt responsabile de producerea de CO2
la nivel planetar ??? Încălzirea globală ??? Topirea ghețarilor? Creșterea nivelului oceanului planetar ?
Nu este mai bună făina de greier ? Sau de viermișori ?