Poți face chiar tu acasă celebrul sandviș din filmul „Spanglish” cu Adam Sandler / Rețeta „celui mai bun sandviș din lume”

sandvis, film, spanglish, adam sandler

Dacă te-ai uitat vreodată la filmul „Spanglish”, probabil îți aduci aminte de scena în care personajul interpretat de actorul Adam Sandler își prepară un sandviș, după ce ajunge acasă, într-o seară, de la serviciu.

Se pare că, Thomas Keller, celebrul bucătar de la French Laundry și Surfside Club, a creat acest sandviș pentru ca personajul din film să-l prepare, potrivit A cozy kitchen.

Însă, nu trebuie să fii un chef renumit pentru a reuși să faci acest sandviș, deoarece se prepară ușor și nu necesită prea mult efort.

Ingredientele de care ai nevoie sunt următoarele: bacon, pâine sourdough sau albă, brânză Monterey Jack, maioneză, salată verde, roșii, ou, sare și piper.

Pentru început se pune baconul în tavă, pe o folie de copt. Preîncălzește cuptorul la 350° și lasă tava timp de 15 minute înăuntru, până când baconul devine crocant. Dacă dorești să nu folosești cuptorul, poți să prăjești baconul într-o tigaie.

Apoi, prăjește puțin pâinea până la nivelul dorit de coacere. Odată prăjită, adăugă brânza pe o felie de pâine și pune-o în cuptor să se topească timp de 5 minute.

Citește și: Salata de sfeclă roșie cu citrice. Rețetă ușoară de primăvară cu doar cinci ingrediente

În timp ce brânza se topește, prăjește un ou după bunul plac.

Următorul pas presupune să întinzi maioneza pe a doua felie de pâine. Odată ce brânza este topită, asamblați sandvișul punând în straturi salata verde, roșiile, oul prăjit și baconul crocant. Îl puteți asezona cu sare și piper.

La final, se adăugă felia de pâine acoperită cu maioneză deasupra straturilor așezate și bucură-te de „cel mai bun sandviș din lume”.

Bineînțeles că îți recomandăm să fii cât mai creativ în bucătărie. Poți adăuga sau renunța la unele ingrediente după propriul gust pentru a mânca preparatul așa cum îți dorești!

Sursa foto: captură din video

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *