Mega Image a închis ultimul magazin Gusturi Românești deținut / Unitățile, preluate acum 9 ani de la Angst

magazin gusturi romanesti Sursa foto: Google Street View/Irninis Miricioiu

Mega Image a renunțat la magazinele Gusturi Românești după ce a închis ultima unitate de pe Bd. Mihalache, transmite Economica.

Magazinele, care comercializau produse cu specific românesc, realizate după rețete tradiționale, au fost deschise în 2015 după ce retailerul a preluat 20 din cele 22 de magazine ale producătorului de mezeluri Angst.

„Fiecare magazin Mega Image are întregul portofoliu de produse Gusturi Românești, iar planul strategic este să extindem și mai mult gama de produse. În prezent, clienții pot alege dintr-o selecție bogată de bunătăți inspirate din rețete locale, fabricate în România, de la lactate, brânzeturi, carne și specialități, fructe și legume de sezon, făinoase, dulciuri și snacks-uri, sucuri naturale, înghețată și multe altele. Magazinul Gusturi Românești din Bd. Ion Mihalache se afla în proximitatea unui alt magazin Mega Image, care dispune deja de întregul sortiment de produse Gusturi Românești, prin urmare le-am adus pe ambele în același spațiu”, au explicat, pentru Economica, reprezentanții Mega Image.

Intrat în 1995 pe piața din România, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România, cu o rețea ce cuprinde în prezent 975 de magazine.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group.

Sursa foto: Google Street View/Irninis Miricioiu

Comentarii

  1. Cred ca inchiderea acestui ultim magazin de arata cate de ipocriti suntem noi ca natie cand declaram raspicat ca suntem iubitori de produse romanesti, locale, facute ca la mama sau la bunica, produse cu gustul copilariei si alte bla-bla-uri patriotice ieftine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *