Magazinul virtual – soluția salvatoare în timpul pandemiei covid – 19? Asociația ProdusdeCluj a vândut deja ciolan afumat și caș tocmai la București, în urma unor comenzi primite on line

Magazinul virtual - soluția salvatoare în timpul pandemiei covid - 19? Asociația ProdusdeCluj a vândut deja ciolan afumat și caș tocmai la București, în urma unor comenzi primite on line Magazinul virtual - soluția salvatoare în timpul pandemiei covid - 19? Asociația ProdusdeCluj a vândut deja ciolan afumat și caș tocmai la București, în urma unor comenzi primite on line

Asociația ProdusdeCluj, una dintre cele mai active asociații din România dedicate promovării produselor tradiționale, a deschis un magazin virtual, după ce târgurile și evenimentele cu profil agro-alimentar, la care membrii și colaboratorii asociației participau constant, nu s-au mai ținut, ca urmare a pandemiei covid – 19.

”Am trimis până acum, în afar județului, la Timișoara , Sibiu, Oradea și București. Clienții au cerut ulei presat la rece, slănină, ciolan afumat, caș, suc de mere. Lucrăm cu o firmă de curierat” a declarat pentru Lantulalimentar.ro, Ramona Ioana Moldovan, președinta asociației.

Www.produsdecluj.ro a fost deschis acum o lună și, potrivit unui status postat pe pagina de facebook a asociației, magazinul are 500 de clienți și peste 9000 de produse vândute. ”Pandemia……. A venit de nicăieri și a lovit întreaga lume dându-ne astfel posibilitatea să ne reinventăm. În cazul nostru ne-a oferit oportunitatea să găsim soluții pentru a putea acomoda nevoile clienților noștri și ale producătorilor locali” își argumentează asociația demersul.

Un client spune că ”am primit comanda, la timp, conform programării, fără contact direct, coletul a fost lasat în mașina personală, pe care am deschis-o din casă. Mulțumim”.

foto ProdusdeCluj

Asociația ProdusdeCluj este susținută financiar de Consiliul Județean Cluj și susține la rândul ei 19 mici afaceri cu produse tradiționale, printre care se numără: Brutaria Ioasim – produse de panificație, patiserie și specialități; Luna Solai, producător uleiuri presate la rece; Delicium, producător dulcețuri și siropuri naturale Borșa; Grădina de munte, producător siropuri și dulcețuri naturale, Valea Ierii; Carmangeria Nicosim Pasini, Gherla; Barabas Csaba, viticultor, Fizeșu Gherlii.

Magazinul virtual - soluția salvatoare în timpul pandemiei covid - 19? Asociația ProdusdeCluj a vândut deja ciolan afumat și caș tocmai la București, în urma unor comenzi primite on line

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *