Lantulalimentar.ro la Târgul Produse în Balcani: carmangeria ”Purcelușul vesel” din Bacău prepară mezeluri din carne de porc crescut și abatorizat în România

Lantulalimentar.ro la Târgul Produse în Balcani: carmangeria ”Purcelușul vesel” din Bacău prepară mezeluri din carne de porc crescut și abatorizat în România Foto: G4Food

”Purcelușul vesel” este o carmangerie din Onești, județul Bacău, deținută de Răzvan Vlasie, care a fost prezent cu echipa sa la Târgul Bunătăți din Balcani, organizat în perioada 22 – 26 noiembrie la București, pe platforma USAMV.

Carmangeria procesează în sistem artizanal carne de porc cumpărată de la abatoare din județele Iași și Botoșani, cum este Grupul Kosarom din Iași, care are și ferme de creștere a porcilor.

Funcționează, așadar, un lanț alimentar moldav, cu un capăt în fermele de creștere a porcilor din nordul Moldovei, cu un alt capăt în magazinele unde carmangeria ”Purcelușul vesel” din Onești vinde produsele proprii. 

Mai multe detalii aflați de la Răzvan Vlasie, într-un scurt interviu realizat de Lantulalimenar.ro: 

Târgul Produse din Balcani s-a desfășurat în perioada 22- 26 noiembrie, la USAMV București, organizatori fiind Asociația Grup de Acțiune Locală Lider Bistrița-Năsăud în parteneriat cu Federația Națională PRO AGRO și USAMV București.

Foto: G4Food

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *