KFC a lansat meniul Forza care va putea fi cumpărat doar din restaurantele KFC Auto din Spania până pe 11 iulie

kfc, forza, meniu, xbox, formula 1, Spania, Catalonia Sursa foto: Unsplash

Marca de restaurante KFC se aliază pentru prima dată cu Xbox pentru a oferi o experiență unică, ce combină pasiunea pentru viteză cu gustul puiului KFC. Această colaborare a dus la crearea meniului exclusiv Forza, o ediție limitată disponibilă doar la fast food-urile KFC Auto din toată Spania.

Acest meniu va fi disponibil în perioada 11 iunie – 8 iulie și constă într-o găleată la alegere între bucăți și aripioare sau aripioare și degețele de pui, însoțită de cartofi prăjiți și băutură. Acest meniu special oferă consumatorilor oportunitatea de a câștiga premii exclusive și de a se bucura de o experiență unică cu produsele KFC.

În plus, la achiziționarea meniului Forza, consumatorii vor putea participa la tombole pentru a câștiga premii, astfel se vor putea conecta și cu lumea palpitantă a Xbox și Forza Horizon 5.

Această colaborare include, de asemenea, crearea de către KFC și Xbox a primului circuit exclusiv în Forza Horizon 5, inspirat de curbele cele mai emblematice ale KFC Auto din orașe precum Madrid, Alicante și Barcelona. Acest circuit inovator simulează cele 15 curbe cele mai extreme și provocatoare ale KFC Auto din Spania, oferind jucătorilor o experiență vizuală care reflectă esența vibrantă a KFC. În cele din urmă, pentru a celebra această lansare, va avea loc o competiție în jocul video Forza Horizon 5. În perioada 13 – 23 iunie, jucătorii vor concura pentru a finaliza circuitul în cel mai scurt timp posibil. Toți participanții care își vor împărtăși clipul cu hashtag-ul #KFCAutoGP vor primi un meniu gratuit de cinci fâșii de pui KFC. Cei trei piloți cei mai rapizi vor primi premii, 5.000€ pentru câștigător, 3.000€ pentru locul al doilea și 2.000€ pentru locul al treilea.

Lansarea noului meniu și a circuitului KFC Auto coincide cu desfășurarea Marelui Premiu de Formula 1 al Cataloniei între 21 și 23 iunie 2024.

Sursa: RestauracionNews

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *