Euro 2024 gastronomic. 16 iunie. Slovenia – Danemarca. Štruklji vs. Æblekage 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Squadra azzurra, mâncare tricoloră. Ce au mâncat fotbaliștii italieni înainte să debuteze la Dortmund împotriva Albaniei 16 iunie Redacția 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 16 iunie: Karađorđe Schnitzel (Serbia) vs. Fish & chips (Anglia) / Cum gătești cele două preparate 16 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Salată de conopidă cu alioli. O garnitură pentru preparate din carne, pește sau legume 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Restaurantul din Jaén, Andalucia, unde mănâncă sora regelui Spaniei. Meniul este obișnuit, iar prețul mediu conform TripAdviser este de 20 de euro de persoană 16 iunie Redacția 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic. 16 iunie. Polonia – Țările de Jos. Bigos vs. Bitterballen 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Ambalaje cu tematică fotbalistică, mixuri de fructe și legume în culorile steagurilor naționale, soluții de marketing aplicate de producătorii și comercianții din câteva state europene pentru Campionatul de Fotbal din Germania, Euro 2024 16 iunie George Mănescu 0 comentarii
Ciocolatierul – grădinar: „Cultiv plante aromatice ca să am ingrediente proaspete pentru bomboane și prăjituri” / „Meseria de ciocolatier nu este recunoscută oficial în România” – Vlad Niculescu, Bucov, jud. Prahova 16 iunie George Mănescu 0 comentarii
Omagiu brânzei: Primul muzeu dedicat acestui aliment îndrăgit s-a deschis vineri în Franța la Paris 16 iunie Redacția 0 comentarii
De ce aruncăm atât de multă mâncare? Cum să reduci risipa alimentară aplicând câteva reguli simple 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 15 iunie: Pizza (Italia) vs. Tavë kosi (Albania) / Rețete pentru cele două preparate 15 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Microbiomul intestinal ar putea influenţa vârsta organismului uman. O alimentație echilibrată ajută la menținerea unei flore intestinale sănătoase 15 iunie Redacția 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic. După 3-1 în meciul Elveția – Ungaria, suporterii elvețieni au anunțat: „Fondue este mai tare decât gulașul!” 15 iunie Redacția 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 15 iunie. Paella marinera (Spania) vs. Ćevapčići (Croația). Rețetele celor două preparate 15 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Ce alimente să consumi când ai anemie. Regimul alimentar este extrem de important în cazul persoanelor cu deficiență de fier 15 iunie Redacția 0 comentarii
Nutriționistul Tania Fântână: Câteva vorbe despre slăbitul la copii / Justificarea veșnică este că e copil și e în creștere. Corect, dar nu grăsimea și făinoasele o să-l ajute 15 iunie Tania Fântână 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 15 iunie: Fondue (Elveția) vs. Gulaș (Ungaria) / Rețete pentru cele două preparate 15 iunie Cosmin Dragomir 1 comentarii
L’aperitivo italiano, un business de aproape 5 miliarde de euro anual. Relax și socializare, la intersecția dintre happy hour și tapas spaniole, inventat de Hipocrate 14 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Bruschette. Tot ce n-ai știut și nimeni nu ți-a spus ca să le poți face perfecte și într-o mulțime de variante 14 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cât de sănătos este, în realitate, laptele de migdale. Avantaje și dezavantaje ale consumului de lapte vegetal 14 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Nutriționistul Tania Fântână îți spune, cu umor, dar și cu empatie, cum să ai răbdare cu tine într-un regim de slăbit: Nu îți fie frică să dai jos „armura” de grăsime de pe tine 14 iunie Tania Fântână 0 comentarii
Rețete asiatice ușor de preparat: Wok cu curcan, legume și paste soba 14 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Coffe, tea, proffee? Cafeaua cu proteine, pe trend dar cu beneficii incerte pentru sănătate 14 iunie Redacția 0 comentarii
Ritualul de dimineață: Ce trebuie să mănânci și să bei pentru a avea un start bun al zilei 14 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
„FungiYo”, pasta-cremă vegană creată de studenţi ai USV Iaşi, va reprezenta România la competiţia Ecotrophelia de la Paris 14 iunie Redacția 0 comentarii
Cum să faci salata de vinete albă și cremoasă: Arheologul culinar Mircea Groza nu pune niciodată maioneză / Cinci reguli pe care trebuie să le avem în vedere când cumpărăm vinete / Alegeți vinetele „băieți” 14 iunie Cosmin Dragomir 1 comentarii
Salată de Zucchini din cartea de bucate a artistei Frida Kahlo / Pasiunea ei pentru gătit, mai puțin cunoscută 14 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Rețetă supersimplă: Galbenă ca o mămăligă dar mai gustoasă, o tartă-omletă vegană și fără gluten. La farinata ligure, poate înlocui și pâinea 13 iunie Mihaela Găneț 1 comentarii
Bistro social cu hrana vegană, deschis în pandemie. O mică afacere pornită cu fonduri europene, acum e „pe picioarele ei”, deși nimeni nu-i dădea nicio șansă 13 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Risc de otrăvire: Trei tipuri de tăiței, comercializate și în România, retrase de pe piața din Danemarca 13 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Pan con tomate, ruda spaniolă a bruschettei italiene 13 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Ce mănâncă liderii mondiali la summitul G7 organizat de guvernul italian în Puglia. Meniu ultra gourmet creat de Massimo Bottura 13 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Antihistaminice naturale din alimente sau plante, care te pot ajuta dacă ești alergic 13 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Ce înseamnă tiroidita Hashimoto și care sunt cele mai potrivite diete pentru a ține în frâu boala 13 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Sangria cu vin sau cava, băutura perfectă pentru verile spaniole 13 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Incursiune în istoria delicioasă a zacuștii: Cum a ajuns la noi, cum s-a pierdut sensul etimologic și care sunt cele mai „exotice” rețete întâlnite în România 13 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
VIDEO Alioli, maioneza spaniolă cu usturoi. Se prepară într-un minut și este delicioasă cu pește, carne sau legume 13 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Un trend pe val în cafenelele de specialitate e născut de fapt la sat / În urmă cu peste o sută de ani, țăranii români puneau lapte de migdale în cafea ca să fie de post 13 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Alimentele cele mai sărace în carbohidrați, recomandate diabeticilor. Sunt bogate în fibre și încetinesc creșterea glicemiei 13 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Alimente care ajută la refacerea rinichilor. Sunt surse bune de vitamine și minerale 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Dieta sănătoasă poate fi stricată cu doar câteva alimente ultraprocesate. Riscul de AVC crește serios 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Efectele surprinzătoare ale pudrei de curry, asupra sănătății. Poate reduce riscul de cancer și scade glicemia 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Regina verii italiene: Salata de paste în stil mediteranean / Cum se face și cum o putem adapta la ce avem prin frigider 12 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Vinurile românești, vedetele unui meniu special în două restaurante din Capitală în campania „Luna gastronomiei cu Fetească” 12 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Postul intermitent, o soluție pentru diabetici? Iată ce ai voie să mănânci și ce nu 12 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: 5 motive pentru care nu reușești să slăbești, deși te chinui din tot sufletul 12 iunie Tania Fântână 0 comentarii
De ce ne face plăcere să mâncăm. Psihologia din spatele mâncatului de plăcere și diferența față de mâncatul emoțional 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Cele mai bune surse de proteine complete pentru vegani și vegetarieni. Aceste alimente le pot înlocui cu succes pe cele de origine animală 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Săptămâna Internațională a Sănătății Bărbatului 10 – 16 iunie: 5 alimente pe care trebuie să le consumi pentru o prostată sănătoasă / De ce broccoli este un superaliment pentru prostată 12 iunie Redacția 0 comentarii