Ce se întâmplă, de fapt, într-o stațiune de cercetare pentru viticultură și vinificație din România: „Trebuie să vindem acea sticlă cu vin ca să putem să ne achităm salariile”

un enolog gusta vinul Sursa foto: Freepik

Cornel Baniță, enolog de la Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare în Viticultură și Vinificație Pietroasa – cea mai veche astfel de instituție din România, aflată în prezent sub umbrela Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București -, a spus ce se întâmplă în cadrul instituției.

Baniță a declarat, în emisiunea „Vinul – Connaisseur fără ifose (Ep. 7)”, că sunt urmărite trei direcții principale: ​stațiunea este bază didactică pentru studenți, centru de cercetare (vie, cramă, pomicultură) și cramă ca oricare alta. „Trebuie să vindem acea sticlă cu vin ca să putem să ne achităm salariile”, a spus enologul.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *