Cârnații cabanos Caroli, disponibili acum în pachet de 450 de grame și cu ambalaj nou

caroli-main

Producătorul Caroli anunță că unul dintre produsele sale cu tradiție, cârnații cabanos, sunt disponibili acum și în pachet de 450 de grame. Produsul are, de acum, un ambalaj nou.

„Noile ambalaje ale cârnaților cabanos Caroli au fost concepute special pentru a optimiza și a eficientiza procesul de selecție a produselor în magazine. Această abordare strategică nu doar că îmbunătățește experiența la raft, ci și consolidează identitatea vizuală a brandului”, potrivit unui comunicat al companiei.

Compania a lansat și campania „Omleta arde după cârnații Caroli”, dedicată exclusiv acestui produs. „Cârnații cabanos Caroli sunt un produs cu tradiție, gustul consacrat de 30 de ani fiind, de fapt, diferențiatorul care transformă, spre exemplu, omleta clasică într-un preparat de cinci stele în bucătăria fiecăruia dintre noi. Astfel, s-a născut campania”, a declarat Ana Maria Costea, Marketing Director în cadrul Caroli Foods Group.

Potrivit Mirabelei Chiriță, Brand Manager în cadrul Caroli Foods Group, mesajul și elementele vizuale ale campaniei, precum și combinația apetisantă dintre cârnați și omletă, unul dintre preparatele îndrăgite de români, vor evidenția gama de cârnați Caroli în magazine.

Gama de cârnați cabanos sub brandul Caroli include produse în varianta ambalată, în pachete în gramaje specifice de 270 g și 450 g, dar și în varianta vrac, disponibilă la vitrina asistată din magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *