Salata de sfeclă roșie cu citrice. Rețetă ușoară de primăvară cu doar cinci ingrediente

salata de sfecla de zahar cu portocale Sursa: Food.com

Această rețetă ușoară, de primăvară, are nevoie de doar cinci ingrediente.

Pașii de urmat

  • Puneți sfecla într-o oală mare cu apă clocotită. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 40 de minute. Se lasă să se răcească.
  • Se decojesc și se taie în cuburi de 1/2 inch. Adăugați segmentele de mandarine, ceapa, menta și uleiul de măsline. Se amestecă.
  • Se acoperă cu brânza de capră.

Ingrediente

  • 4 sfecle mari
  • 5 mandarine sau 5 clementine, separate în secțiuni
  • 1 ceapă roșie mică, tocată mărunt
  • 1 buchet de mentă, tocat
  • 1 1⁄2 căni de brânză de capră, fărâmițată, 2 linguri de ulei de măsline

Sursa: Food.com

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *