VIDEO | Motivul pentru care apa ar trebui să fie oferită din partea casei la restaurant / Simona Mardale, consultant în industria vinului: „Mulți tineri au început să vină cu apa de acasă, în termosuri, pentru că în localuri este scumpă. Acest lucru scade consumul de vin”

Colaj foto Colaj foto

Simona Mardale, consultant independent în industria viticulturii şi vinificaţiei, este de părere că apa ar trebui oferită în mod gratuit în restaurante. Ea a observat o tendință în rândul tinerilor corporatiști care iau masa în localurile de lângă birou: „vin cu apa de acasă, în termosuri”. În plus, semnalează ea, „dacă apa este scumpă, consumul de vin scade. Vinul crește nota de plată și bacșișul de ospătarilor”.

Simona Mardale a fost invitata lui Cezar Ioan, în cadrul producției G4Food „Vinul – Connaisseur fără ifose” (Ep. 16).

Video și montaj: Denis Nistor

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *