Fostul magazin „Eva” din centrul Capitalei a fost vândut unui investitor local / Tranzacţia, evaluată la aproximativ opt milioane de euro / În prezent, în acest spațiu funcționează un supermarket Mega Image

Foto caracter ilustrativ / Sursa foto: Socialweb.ro Foto caracter ilustrativ / Sursa foto: Socialweb.ro

Bluehouse Capital a vândut spaţiul fostului magazin Eva din centrul Bucureştiului către un investitor local, într-o tranzacţie evaluată la aproximativ opt milioane de euro. Compania de consultanţă imobiliară SVN Romania a asistat ambele părţi implicate în tranzacţie, transmite News.ro.

„Bluehouse Capital a vândut spaţiul fostului magazin Eva din centrul Bucureştiului către un investitor local, într-o tranzacţie evaluată la aproximativ opt milioane de euro, tranzacţia fiind intermediată de către compania de consultanţă imobiliară SVN Romania”, anunţă compania de consultanţă imobiliară.

Spaţiul comercial are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 1,700 de metri pătraţi, reţeaua de supermarketuri Mega Image deschizând o unitate în acest spaţiu la finalul lui 2014.

„Observăm un apetit crescut din partea investitorilor medii şi mari pentru proprietăţi închiriate pe termen lung de către operatorii din segmentul food – retail şi analizăm multiple alte oportunităţi pentru portofoliul nostru de investitori. Marile lanţuri internaţionale de retail dar şi jucătorii autohtoni vor continua să se extindă în anii următori cu sute de noi magazine, segmentul de retail stradal dar şi cel al parcurilor de retail urmând să ofere randamente ridicate investitorilor şi proprietarilor”, a declarat Eduard Beuran, SVN Romania.

Casa de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen a acordat consiliere juridică companiei Bluehouse Capital, în timp ce casa de avocatură ONV LAW a oferit asistenţă juridică cumpărătorului.

Bluehouse Capital a fost implicat în dezvoltarea, achiziţionarea şi vânzarea mai multor proiecte imobiliare reprezentative din România, printre care proiectele de birouri Expo Business Park, City Gate, Olympia Tower, Victoria Center şi Astoria Business Center.

SVN Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanţă imobiliară active în România şi compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidenţial. La nivel internaţional SVN are peste 200 de birouri în opt ţări şi regiuni, în care activează peste 2.100 de consultanţi imobiliari şi personal administrativ.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *