PepsiCo România anunță numirea lui Răzvan Lungu în funcția de CFO pentru regiunea Balcanilor de Est

Sursa foto: PepsiCo Popești-Leordeni Sursa foto: PepsiCo Popești-Leordeni

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță numirea lui Răzvan Lungu în funcția de Chief Financial Officer (CFO) pentru regiunea Balcanilor de Est. Răzvan Lungu are peste șaptesprezece ani de carieră, cu un parcurs de peste treisprezece ani în cadrul PepsiCo, scrie Economedia.

În perioada 2010-2022, a activat în echipa PepsiCo East Balkans, ocupând diferite poziții în domeniile financiar și comercial. În ultimii doi ani, a acumulat experiență pe piața europeană, în roluri precum Revenue Manager E-commerce pentru Europa și Revenue Strategy Lead pentru sectorul băuturilor din Marea Britanie și Irlanda.

„Mă bucur că Răzvan a acceptat noul rol și sunt convins că expertiza sa în domeniul financiar, precum și abilitatea de a stimula strategic creșterea veniturilor, vor aduce un plus de valoare echipei noastre și vor sprijini obiectivele de creștere ale PepsiCo în regiunea Balcanilor de Est. Performanța operațiunilor din Marea Britanie și Irlanda este o dovadă a capacității sale de a implementa soluții care să impulsioneze dezvoltarea financiară susținută”, a declarat Radu Berevoescu, General Manager, PepsiCo East Balkans.

Pe lângă responsabilitățile de management financiar, Răzvan Lungu va conduce și inițiativele de digitalizare și automatizare în finanțe, cu scopul de a îmbunătăți funcționarea și competitivitatea operațiunilor companiei

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *