Prințesa Kate nu doar că gătește, dar a fost văzută și făcând cumpărături la supermarket/Prințul Wiliam recunoaște abilitățile soției sale de a găti

Prințesa Kate gătește Foto: Facebook

Prințesei de Wales îi place să gătească și gătește frecvent mese în familie, la Windsor, de care se bucură împreună cu cei trei copii ai săi. Prințesa Kate a fost întotdeauna o mamă practică, iar asta include gătirea alimentelor de la zero, arată Hello.

Ea a vorbit recent despre mesele pe care îi place să le gătească pentru Prințul George, 11 ani, Prințesa Charlotte, 9 ani și Prințul Louis, 6 ani, arătând cât de mult îi place viitoarei Regine să le ofere copiilor ei o copilărie normală acasă.

Deși William și fratele său, Prințul Harry, au fost tratați cu mese gătite profesional, prin amabilitatea bucătarului privat Darren McGrady, viitorul rege a recunoscut abilitățile de gătit ale soției sale în comparație cu ale sale, dezvăluind că ea este „foarte bună” în bucătărie.

Își cumpără singură alimentele

Nu numai că lui Kate, îi palce să gătească, dar este cunoscută și că își cumpără propriile ingrediente. Prințesa a fost văzută de mai multe ori la supermarketul ei local unde face cumpărături.

Ducesa de Cambridge a fost văzută purtând blugi skinny în 2011, când a venit la magazinul din apropierea casei ei îndepărtate din Anglesey în ultimele luni ale lui William ca pilot de căutare și salvare în Royal Air Force.

S-a spus că prințesa a încărcat ea însăși toate cumpărăturile în mașină, cu ofițerul ei de protecție în apropiere.

De atunci, Kate a mai fost văzută la Waitrose din Norfolk în 2018, în timpul sarcinii cu Prințul Louis. Fără îndoială, mama a luat o mulțime de ingrediente proaspete de înaltă calitate, inclusiv murături și avocado. Acestea erau poftele ei din timpul sarcinii – și le-a împachetat în pungile ei reutilizabile.

Nora Regelui și-a schimbat jocul de cumpărături, intrând ocazional în Sainsbury’s.

Kate Middleton a făcut cumpărături și de la Sainsbury’s, un alt magazin local din Marea Britanie. Aceasta a fost văzută la raioanele de copii. De asemenea, aceasta a fost văzută altă dată când a cumpărat decorațiuni și costume de Halloween pentru George și Charlotte.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *