Un mare lanț de supermarketuri împlinește luna aceasta 18 ani de când este pe piața din România. Clienții au parte de premii de peste 180.000 de lei

cumparaturi Sursa foto: Dreamstime

Auchan România sărbătorește în această lună 18 ani de activitate pe piața locală, marcând evenimentul cu o campanie aniversară care pune la bătaie premii în valoare totală de peste 180.000 de lei. Clienții fideli au ocazia de a câștiga premii atractive prin intermediul unei tombole organizate între 2 și 22 octombrie 2024, informează Auchan.

Pentru a participa, clienții trebuie doar să folosească cardul de fidelitate MyCLUB Auchan atunci când fac cumpărături în hipermarketuri, pe site-ul auchan.ro sau în aplicația mobilă Auchan. Astfel, ei intră automat în tragerea la sorți pentru câștigarea unor premii semnificative. Printre acestea se numără 18 premii a câte 1.000 de euro sub formă de bonus pe cardul de fidelitate și marele premiu de 18.000 de euro, care va fi transferat direct în contul bancar al câștigătorului.

„La majoratul Auchan tu primești cadouri! Ți-am pregătit o tombola aniversară cu multe premii, în semn de recunoștință pentru loialitatea și încrederea cu care ai fost alături de noi în cei 18 ani în România”, au anunțat reprezentanții Auchan.

Extragerile pentru câștigători vor avea loc pe 29 octombrie 2024, iar câștigătorii vor fi anunțați oficial pe platformele Auchan.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *