Un restaurant din Boston a lansat o ofertă extravagantă: Un rulou de homar, în valoare de 10.000 de dolari, în care se află un inel cu diamant / Preparatul de lux, destinat celor care vor să-și ceară partenerul în căsătorie

Foto caracter ilustrativ / Sursa foto: add1tbsp.com Foto caracter ilustrativ / Sursa foto: add1tbsp.com

Un restaurant din Boston a lansat o ofertă extravagantă care combină gastronomia cu romantismul: un rulou de homar impresionant, în valoare de 10.000 de dolari, destinat celor care vor să-și ceară partenerul în căsătorie. Oferta este menită să atragă cuplurile care doresc să transforme acest moment important într-o experiență memorabilă, cu ajutorul unei delicatese de lux, notează Fox News.

Restaurantul Pauli’s North End din Boston a lansat această ofertă specială cu ocazia Zilei Naționale a Homarului, sărbătorită pe 25 septembrie. Denumit sugestiv „USS Lobsitution”, acest rulou de homar conține nu mai puțin de 800 de grame de carne proaspătă de homar, provenită din articulațiile și cleștii crustaceelor, și este servit alături de un inel de logodnă cu un diamant rotund, de 1-5/8 carate. Prețul total pentru această combinație extravagantă ajunge la 10.000 de dolari.

Pentru cei care doresc doar să se bucure de gustul ruloului de homar, fără a include inelul de logodnă, acesta poate fi achiziționat separat pentru puțin sub 100 de dolari.

Combinație între fine dining și romantism

Proprietarul restaurantului, Paul Barker, a explicat pentru Fox News Digital că oferta a stârnit un interes semnificativ din partea clienților.

„Întotdeauna ne-am simțit bine creând aceste tipuri de promoții, iar ideea de a umple restaurantul cu prieteni și familie și de a pune întrebarea este în cel mai ai clasic stil «Boston»”, a declarat Barker.

În plus, restaurantul Pauli’s North End își propune să facă momentul cererii în căsătorie și mai special, oferindu-le cuplurilor posibilitatea de a închide restaurantul pentru o ceremonie intimă, la care să participe doar prietenii și familia lor. Astfel, întreaga experiență devine una personalizată, într-un cadru exclusivist.

Crustaceele folosite pentru aceste preparate sunt aduse din Maine, cel mai mare stat producător de homari din Statele Unite. Potrivit datelor oficiale, în Maine, în anul trecut, capturile de homari au totalizat 93.734.116 de kilograme, având o valoare estimată la 464.371.720 de dolari.

Pentru cei care nu sunt pregătiți să facă pasul către logodnă, dar totuși își doresc să se bucure de o masă de neuitat, Pauli’s North End oferă și opțiuni mai accesibile. Printre acestea se numără un rulou de homar de 200 de grame, la prețul de 26,99 dolari, și un submarin cu homar de 400 de grame, disponibil pentru 49,99 dolari.

Sursa foto: add1tbsp.com

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *